Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Wikileaks: Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον Ερντογάν


Wikileaks: Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον Ερντογάν
«Η κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν είναι πολύ σοβαρή» αναφέρεται στα στοιχεία του Wikileaks. Πηγή της Stratfor εκτιμά ότι στον Τούρκο πρωθυπουργό απομένουν δύο χρόνια ζωής. Ο πληροφοριοδότης επικαλείται τον χειρουργό που συμμετείχε στην επέμβαση του Ερντογάν. Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις στις οποίες έχει προχωρήσει ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, ο Ταγίπ Ερντογάν πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου, και για τον λόγο αυτό υπεβλήθη πρόσφατα σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, μετά από εκείνη στην οποία είχε υποβληθεί τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους.
Οι λεπτομέρειες για την υγεία του Ταγίπ Ερντογάν φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό, η «Stratfor» ωστόσο φαίνεται να αξιοποιεί ως πληροφοριοδότη άνθρωπου της εμπιστοσύνης του Ταγίπ Ερντογάν, και για τον λόγο αυτό αξιολογεί ως απόλυτα αξιόπιστες τις πληροφορίες που διοχετεύονται στα επιτελικά στελέχη της.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι ιατρικές εκτιμήσεις που επικαλείται η «Stratfor» λοιπόν κάνουν λόγο για μη αναστρέψιμη πορεία της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο δίνουν δυο χρόνια ζωής, και προβλέπουν μια δύσκολη διαδοχή στο εσωτερικό του ΑΚΡ, με τον Αμπντουλάχ Γκιούλ και τον Αχμέτ Νταβούτογλου να παραμερίζονται, και να αναδεικνύονται σε πρώτο πλάνο ο Αλί Μπαμπατζάν και ο υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ.
Ακόμη, η «Stratfor» διατυπώνει την εκτίμηση ότι οι στρατηγοί έχουν πλέον χάσει το πολιτικό παιχνίδι, και ο στρατός δεν είναι σε θέση να παρέμβει καθοριστικά στα πράγματα, όπως για παράδειγμα μέσω πραξικοπήματος.


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger