Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ...ΕΥΑΣΔεν πίστευε στα αφτιά του ο Βρετανός συνταξιούχος Ίαν Κίνερντ, όταν έμαθε ότι είναι μακρινός συγγενής της Εύας, καθώς, μετά από εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκε ότι το γενεαλογικό του δέντρο φτάνει ως την πρώτη γυναίκα που έζησε στην Γη, πριν από 190.000 χρόνια.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, ο 72χρονος συνταξιούχος λέκτορας του Πανεπιστημίου Χόλκερκ φέρει τον γενετικό δείκτη L1B1, ο οποίος προέρχεται από αρχαία αφρικανική γενεαλογία και εντοπίζεται για πρώτη φορά στη Δυτική Ευρώπη.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που έκανε το τεστ DNA στον 72χρονο, «ο Ίαν θα μπορούσε να περιφέρεται στους κήπους της Εδέμ. Η περίπτωσή του αποδεικνύει ότι ακόμα και οι Αγγλοσάξονες Προτεστάντες κατάγονται από τη μαύρη Εύα, τη μητέρα όλων των ανθρώπων».
Ο Κίνερντ έχει μιτοχονδριακό DNA το οποίο κληρονόμησε από τη θηλυκή πλευρά των προγόνων του, έχει ηλικία 30.000 ετών και διαφέρει από αυτό της «μαύρης Εύας» μόνο κατά δύο μεταλλάξεις, όταν το DNA των περισσότερων ανθρώπων υφίστανται περισσότερες από 200 γενετικές μεταλλάξεις από γενιά σε γενιά.


Ο Ίαν Κίνερντ

1 σχόλιο :

  1. Ο ΓΑΜΟΣ, Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ KAI H GOLDMAN SACHS

    aagorastos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger