Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η ΓΙΟΡΤΗ Eid al-Adha ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ



Η λεηλατεί δάκρυα ταύρος στο μικρό αβοήθητο αγόρι, που δεν μπορεί να το αποφύγει, όπως σε όλη την φυγή γρασίδι

Πηγή atheatignosi: Γνωστή ως «γιορτή της θυσίας», αυτό ήταν ένα ζώο που αρνήθηκε να παίξει στο ρόλο τους στην Eid Al-Adha

Ο ταύρος έφυγε από ενα πακιστανικό κρεοπωλείο που προσπαθούσαν να τον θανατώσουν, την πρώτη ημέρα της μουσουλμανικής γιορτής.
Όπως διέσχιζε ο ταύρος μέσω ενός χωραφιού στο Καράτσι στο Πακιστάν, κυνήγησε ένα μικρό αγόρι, το οποίο δεν ήταν αρκετά γρήγορο για να φύγει από το δρόμο του.

Παρά το γεγονός ότι βασανίζεται από το απολιθωμένο ζώο, και το πρόσωπό του έσπρωξε στο χώμα, το μικρό αγόρι αποφευχθεί σοβαρός τραυματισμός
Παρά το γεγονός ότι βασανίζεται από το ζώο, και το πρόσωπό του έχει χωθεί στο χώμα, το μικρό αγόρι έχει γλυτώσει απο σοβαρό τραυματισμό.

Το αγόρι τραυματίστηκε  ελαφρώς , και ως εκ θαύματος απέφυγε σοβαρό τραυματισμό από το μαινόμενο ταύρο.
Το φεστιβάλ είναι μια σημαντική θρησκευτική εορτή που διαρκεί τέσσερις ημέρες, και γιορτάζεται από τους Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο.
 


    Η γιορτή θυμάται την προθυμία του προφήτη Αβραάμ να θυσιάσει τον πρωτότοκο γιο του Ισμαήλ για να υπακούσει στην εντολή του Θεού και την αποδοχή του γιου του για να θυσιαστεί.
    Παρά το γεγονός ότι βασανίζεται από το απολιθωμένο ζώο, και το πρόσωπό του έσπρωξε στο χώμα, το μικρό αγόρι αποφευχθεί σοβαρός τραυματισμός

    Το πρόσωπο του αγοριού στρέφεται στον πόνο όπως ο ίδιος αισθάνεται την πλήρη ισχύ του λεηλατεί ζώων
    Στο πρόσωπο του αγοριού φαίνεται ο πόνος όπως ο ίδιος αισθάνεται την πλήρη ισχύ της λεηλάτησης του ζώου.


    Δημοσίευση σχολίου

     
    Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
    Powered byBlogger