Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ UFO ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΟΡΚΑ ΜΩΡΟ;




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
3 Ιουλίου 2013



Ένα μωρό Orca (φάλαινα δολοφόνος) βρέθηκε στην πλευρά ενός βουνού στην Ιρλανδία. Είναι τουλάχιστον 500 μέτρα απο τον πλησιέστερο χωματόδρομο και πάνω από τρία μίλια από την ακτή Donegal στην Ιρλανδία. 

Ορισμένοι πολίτες της περιοχής είδαν την φάλαινα Όρκα μωρό πάνω στην πλαγιά ενός βουνού. Ήταν ακόμα ζωντανή και βρισκόταν σε κίνδυνο, όταν την ανακάλυψαν οι άνδρες που βρέθηκαν στο σημείο εκείνο. Πέθανε μετά απο λίγο.

Πώς μια φάλαινα δολοφόνος βρέθηκε επάνω στην πλαγιά ενός βουνού στην Ιρλανδία τρία μίλια από την ακτή.

Η τοπική αστυνομία που ερεύνησε το περιστατικό λένε ότι δεν υπήρχαν είδος κομμάτια ελαστικού ή ανθρώπινα κομμάτια οπουδήποτε κοντά στην Φάλαινα Orca μωρό, ακόμη και αν είχε βρέξει στην περιοχή για αρκετές ημέρες.

Ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι που ζουν στην περιοχή έχουν δεί περίεργες σφαίρες φωτός στη σειρά στον αέρα πάνω από το βουνό για αρκετές νύχτες, πριν ανακαλύψουν την νεαρή φάλαινα επάνω στην πλαγιά του βουνού.

Μερικοί από τους κατοίκους της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων του αστυφύλακα, σκέφτονται ότι ένα UFO έριξε τη φάλαινα στην πλευρά του βουνού.

Οι άνθρωποι της περιοχής λένε ότι βλέπουν συχνά UFO στο σημείο πάνω από το βουνό και ένας άνδρας είπε ότι είδε χρόνια πριν, μια ακτίνα του φωτός που πήρε τρία από τα πρόβατά του και τα τράβηξε επάνω σε ένα UFO απο ένα άνοιγμα στο κάτω μέρος του UFO.

Δεν ξέρω αν ένα UFO έριξε τη φάλαινα πάνω στο βουνό. Αλλά ξέρουμε ότι η φάλαινα δεν είχε σηκωθεί από μόνη της και κινήθηκε στην πλευρά του βουνού. Οι φάλαινες δεν μπορούν να ταξιδέψουν εκτός νερού τρία μίλια πάνω από την ξηρά. 

Οπότε, κάποιος βοήθησε τη φάλαινα να ανέβει επάνω στην πλαγιά του βουνού. Μπορεί απλά η φάλαινα να είχε απαχθεί από UFO και έπεσε κατά λάθος.

atheatignosi
Khan Wars

1 σχόλιο :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger