Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΚΟΣ ΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

Εχετε δει ποτέ, τη δημοφιλής μίνι-σειρά του Στίβεν Κινγκ The Stand όπου μυθιστορεί ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο στον οποίο μια προκαλούμενη από τον άνθρωπο ασθένεια δραπετεύει από ένα εργαστήριο της κυβέρνησης και λυμαίνει τον κόσμο, καταστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού;


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Αυγούστου 2014


Λοιπόν, τώρα, μια πραγματική μάστιγα αυτού του καταστρεπτικού μεγέθους είναι πλέον πραγματική δυνατότητα, χάρη στις μηχανορραφίες ενός διαταραγμένου επιστήμονα των ΗΠΑ από το Ουισκόνσιν, ο οποίος έχει κατασκευάσει με επιτυχία ένα θανατηφόρο στέλεχος της γρίπης που παρακάμπτει εντελώς το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. 

Το όνομά του είναι Γιοσισίρο Καουαόκα, και το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν-Μάντισον τον πληρώνει κυριολεκτικά για να κατασκευάζει ιούς, προκειμένου αυτοί να συγκεντρωθούν εκ νέου σε εξαιρετικά θανατηφόρα στελέχη ικανά να σκοτώσουν μεγάλους αριθμούς ανθρώπων. 

Η βρετανική Independent αναφέρει ότι ο Δρ Καουαόκα χειρίζεται πλέον με επιτυχία το στέλεχος της γρίπης του 2009 H1N1, προκειμένου να εξουδετερώσει τα αντισώματα από το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τα άτομα εντελώς ευάλωτα σε ασθένειες και το θάνατο. 

Ο Καουαόκα προσπάθησε σκόπιμα να αναδημιουργήσει τη θανατηφόρα ισπανική γρίπη που σκότωσε εκατομμύρια.

Παρόμοια πειράματα για τη γρίπη των πτηνών και την περίφημη Ισπανική γρίπη του 1918  έχουν πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο του Δρ Καουαόκα στο παρελθόν, το οποίο κατασκευάστηκε με δολάρια των φορολογουμένων της τάξης των 12.5 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Γνωστό ως το Ινστιτούτο για τη γρίπη Έρευνας των Ιών , το εργαστήριο σχεδιάστηκε με βιοασφάλεια επιπέδου 3 -της Γεωργικής προστασίας, η οποία είναι μία εγκοπή κάτω από το υψηλότερο επίπεδο για τα πιο επικίνδυνα γνωστά παθογόνα, όπως ο ιός Έμπολα. 

Αλλά η πιο πρόσφατη εργασία του έλαβε χώρα στο χαμηλότερο επίπεδο εργαστηρίου βιοασφάλειας-2 , το οποίο πολλοί λένε οι επικριτές ότι είναι ανεύθυνο και άκρως επικίνδυνο. 

Αν ο δηλωμένος σκοπός για την εν λόγω εξωφρενική έρευνα είναι να ανακαλύψουμε πώς μεταλλάσσονται οι ιοί προκειμένου να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικά τα εμβόλια, η δυνατότητα αυτή και για άλλους  θανατηφόρους ιούς να ξεφύγουν από το εργαστήριο και να εξαπλωθούν δημόσια είναι μια καθορισμένη δυνατότητα, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη απειλή ζωντανών βακτήριων άνθρακα σε ένα Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εργαστήριο κοντά στην Ατλάντα. 

«Πήρε τον πανδημικό ιό της γρίπης του 2009 και επέλεξε από τα στελέχη που δεν εξουδετερώθηκαν από τα ανθρώπινα αντισώματα, "δήλωσε ένας ανώνυμος επιστήμονας ο οποίος ήταν παρών σε μια πρόσφατη ομιλία του Δρ. Καουαόκα που έδωσε σχετικά με το έργο. "Το επανέλαβε αυτό αρκετές φορές μέχρι που πήρε ένα πραγματικό στέλεχος ενός ιού." "Ουσιαστικά πήρε ένα γνωστό πανδημικό στέλεχος που είναι τώρα ανθεκτικό στον εμβολιασμό. Όλα αυτά που έκανε πριν ήταν πολύ επικίνδυνα, αλλά αυτό είναι ακόμα πιο τρελό. Αυτό είναι ιός. "

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger