Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ !

Σύμφωνα με όλους τους κανόνες της εχθροπραξίας, τα φιλοδυτικά μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης στην Ρωσία, έχουν αρχίσει να τρομοκρατούν για την κατάρρευση της Ρωσικής οικονομίας, την κατάρρευση της αγοράς και την αύξηση των τιμών. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Αυγούστου 2014΄


Ωστόσο, είναι σαφές ότι ακόμη και αν η Ρωσία για πολλά χρόνια σταματήσει τη συνεργασία με τη Δύση, είναι αρκετά ικανή να τραφεί, και να καλύψει τις ελλείψεις της λόγω των εισαγωγών από τις συμμαχικές χώρες που βρίσκονται κοντά και μακριά στο εξωτερικό. 

Οπότε, σε τι να τους φοβίσει η εχθρική προπαγάνδα;

Επειδή θα εξαφανιστεί από τα ράφια το αμερικανικό κοτόπουλο, το αβοκάντο ή κάποιες άλλες εξωτικές λιχουδιές, η νορβηγική πέστροφα ή το φινλανδικό τυρί; ... ασήμαντα πράγματα. 

Είναι πιθανό ότι οι αντίπαλοί τους θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν κάθε ευκαιρία που θα σχετίζεται με προσωρινές διακοπές για ορισμένους τύπους καταναλωτικών αγαθών και προϊόντων, και την αύξηση των τιμών τους. 

Και όχι μάταια την παραμονή της επιδείνωσης της κατάστασης, γι αυτό και οι ΗΠΑ έστειλαν ενα νέο πρεσβευτή - τον John Tefft ειδικό στις έγχρωμες επαναστάσεις ... 

Ωστόσο, μετά την υποχώρηση του Συμβουλίου της Στρατιωτικής-Βιομηχανικής Επιτροπής υπό την κυβέρνηση της Ρωσίας στη Μπαλασίκα, ο νέος Αρχηγός της MIA της Ρωσίας, ο συνταγματάρχης Βίκτορ Ζολοτόφ είπε ότι «κανένα καταστρεπτικό στοιχείο δεν μπορεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση, και να καταστρέψει το υπόλοιπο των πολιτών και τη εδαφική ακεραιότητα του κράτους μας ». 

Γενικά επαίνεσε την ετοιμότητα των στρατευμάτων, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι τα όπλα τους είναι μόνο εγχώρια της εσωτερικής ναυσιπλοΐας. 

Αυτό σημαίνει ότι σχετικά με τον ψυχρό πόλεμο των ξένων κρατικών οικονομικών κυρώσεων ενάντια στη Ρωσία, τα στρατεύματα δεν επηρεάζονται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger