Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ILLUMINATI O ΡΟΜΠΙΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣ; - ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ FAMILY GUY ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΙΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}

Το Family Guy είναι αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων για μια δυσλειτουργική οικογένεια στο πλασματικό χωριό του Κόουχογκ (Αγγλ.Quahog ). 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Αυγούστου 2014
Έχει δημιουργηθεί από τον Σέθ Μακφάρλεϊν (Seth MacFarlane) για την Fox Broadcasting Company το 1999. Η σειρά χρησιμοποιεί πολλά αστεία σε μορφή εφαπτόμενων στιγμιότυπων που δεν έχουν σχέση με την υπόλοιπη υπόθεση του εκάστοτε επεισοδίου.


Πολλά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ηθοποιός και κωμικός, πέθανε από αυτοκτονία ? Ήταν 63 ετών.

Οι θεατές του BBC έμειναν σοκαρισμένοι από την εκκεντρική συγχρονικότητα.

Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω ....Σε μια παράξενη σύμπτωση όμως, το BBC μετέδωσε ένα επεισόδιο του Family Guy για τον Ρόμπιν Ουίλιαμς και μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας λίγα μόλις λεπτά πριν αποκαλυφθεί ότι ο ηθοποιός απαγχονίστηκε.

Είναι ενδιαφέρον να αναρωτηθεί κανείς αν μια τέτοια συγχρονικότητα έχει νόημα και προκύπτει από το συλλογικό ασυνείδητο, του ψυχολόγου Καρλ Γιουνγκ, είναι απλά τυχαίες συμπτώσεις, η κρύβεται κάτι πιο βρώμικο από πίσω.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger