Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ο ΓΕΡΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο βρώμικος και ύπουλος τρόπος που παρουσίασαν τα ΜΜΕ, και πως παραχάραξαν το θέμα σχετικά με τη θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να τοποθετηθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος αντί της Ντόρας- όπως μας λένε .... ύστερα από επιλογή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να ενημερώσει τηλεφωνικά την Ντορα ότι δεν θα πάει εκείνη.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Αυγούστου 2014΄
Η επιλογή του κ. Δ. Αβραμόπουλου ως νέου επιτρόπου έγινε μάλιστα και σε συνεννόηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλο.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική, και η Αθέατη γνώση σας την παρουσιάζει- σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λεβέντη.

Τον Αβραμόπουλο τον έστειλαν στην Ευρώπη κατόπιν απαίτησης της Ντόρας για να μείνει ελεύθερο τα πεδίο διαδοχής και να είναι η μόνη διάδοχος του Σαμαρά.

Οι δημοσιογράφοι όμως παρουσίαζαν μια εικόνα ότι ο Σαμαράς αδίκησε την Ντόρα που ήθελε να πάει εκείνη ως Επίτροπος.

Για να δείτε πόσο σάπια είναι η πολιτική στη χώρα μας, η αλήθεια είναι, ότι ο Γερο-Μητσοτάκης απαίτησε να αδειάσει τη γωνιά ο Αβραμόπουλος για να μείνει ελεύθερο το πεδίο και να είναι η μόνη επίγονος η κόρη του η Ντόρα.

Ο Σαμαράς πλέον έχει εκπληρώσει το θέλημά του να γίνει πρωθυπουργός, αφού και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τραβήξει πολύ, να βγάλει το φίδι από την τρύπα δεν υπάρχει περίπτωση, κι έτσι έρχεται σε συμφωνίες με το Μητσοτακέικο προκειμένου να παραδώσει την ηγεσία στην Ντόρα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger