Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: ΟΥΝΙΑ - Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

Επι τη ευκαιρία της επίσκεψης του πάπα στην Κωνσταντινούπολη έχω να σας πώ λίγα λόγια.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Δεκεμβρίου 2014



Η παρέμβαση του Πατρός Σάββα Αχιλλέως στην ραδιοδιαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο Prisonplanet.gr, την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014. Το άρθρο επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση.

Τοίς Μαθηταίς συνέλθωμεν, εν Γαλιλαίας, πίστει Χριστόν θεάσασθαι, λέγοντα εξουσίαν, λαβείν τών άνω καί κάτω, μάθωμεν πώς διδάσκει, βαπτίζειν εις τό όνομα τού Πατρός, έθνη πάντα, καί τού Υιού, καί αγίου Πνεύματος, καί συνείναι, τοίς Μύσταις ώς υπέσχετο, έως τής συντελείας.

Ο πάπας δεν αρνήθηκε τίποτα, ούτε το πρωτείο, ούτε το φιλιόκβε, και γι αυτό, θέλω να προσέχουν τα παιδιά μας τα οποία βρίσκονται μακριά από τη πατρίδα, το θέμα της βαπτίσεως, διότι υπάρχει μια αίρεση του πάπα όπου ονομάζεται "Ουνία", όπου έχει φορτώσει τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρών.

Η Ουνία, είναι μια αίρεση του πάπα η οποία είναι "προβατόσχημος λύκος". Αυτοί, εμφανίζονται στην εκκλησία με το καλιμαύκι και ολόκληρη την αμφίεση του Ορθοδόξου Ιερέα, και όταν φτάνει η στιγμή να μνημονεύσουν, μνημονεύουν τον πάπα. 

Είναι πολύ ύπουλοι και θα πρέπει να προσέχουμε, επειδή πολύς κόσμος πηγαίνει στους Ουνίτες οι οποίοι είναι ακόμη μια παγίδα του Διαβόλου.

Ευχομαι τα παιδία να τα φυλάει η Παναγία μας και να τα σκεπάζει από κάθε παγίδα του Διαβόλου.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger