Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 1

Για τους περισσότερους ανθρώπους χορηγείται περίπου 60 γραμμάρια / ml λάδι κάνναβης για να σκοτώσουν τους περισσότερους καρκίνους. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Αυγούστου 2015



Για τον μέσο άνθρωπο θα διαρκέσει περίπου 90 ημέρες για να λάβει πλήρες τα 60 γραμμάρια / ml θεραπεία με λάδι κάνναβης. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το προτόκολλο των 60 gram/ml για 90 ημέρες θεραπεία είναι απλά μια σύσταση και το σημέιο εκκίνησης. Μπορεί να πάρει σε μερικούς ανθρώπους περισσότερο χρόνο για να τελειώσει η θεραπεία τους. 

Οι άνθρωποι θα πρέπει να ξεκινήσουν λαμβάνοντας από του στόματος τρεις δόσεις ελαίου κάνναβης την ημέρα.  Για την πρώτη εβδομάδα κάθε δόση θα πρέπει να είναι το ήμιση από το μέγεθος ενός κόκκου λευκού ρυζιού. Αφού έχετε λάβει το λάδι για μια εβδομάδα, αρχίστε να διπλασιάζετε τη δόση. Η δόση θα πρέπει να διπλασιάζεται κάθε τέσσερις ημέρες έως ότου λαμβάνεται 1 gram/ml ανά ημέρα. Πολλοί άνθρωποι φτάνουν στο σημείο όπου μπορούν να καταπιούν 1 γραμμάριο / ml την ημέρα σε περίπου 30-35 ημέρες. Όταν η πρόσληψη ενός γραμμαρίου / ml ελαίου την ημέρα επιτυγχάνεται, η δοσολογία θα πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό μέχρι να φύγει ο καρκίνος. Μερικοί άνθρωποι, ωστόσο, έχουν αυξήσει κάθε μια από τις καθημερινές τους δόσεις σε 2 gram / ml ή περισσότερο.

Δεδομένου ότι οι αρχικές δόσεις από το λάδι είναι τόσο μικρές,  είναι πολύ εύκολο για το λάδι κάνναβης να υπολογιστεί η δόση από μια σύριγγα μέσα σε άδειες κάψουλες χαπιών. Αυτό επιτρέπει την δοσολογία του ελαίου κάνναβης να είναι πολύ συνεπής και ακριβής για αρχάριους ή παιδιά που ξεκινούν την θεραπεία με έλαιο κάνναβης. Η ακριβής δοσολογία είναι σημαντική, έτσι ώστε να μπορεί να αποφευχθει η"υψηλή" παρενέργεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι από του στόματος σύριγγες το καθιστούν επίσης πολύ εύκολο να αποθηκεύσετε το κανναβέλαιο σας με προσοχή.

Η χορήγηση της δόσης του ελαίου σιγά-σιγά κατά τη διάρκεια των πρώτων 30 ημερών επιτρέπει στο σώμα να δημιουργήσει μια ανοχή σε αυτό σιγά-σιγά. Για τους ανθρώπους που βιώνουν μια "μεγάλη" παρενέργεια ή υπερβολική κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να μειώσουν λίγο τη δόση τους κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας και να αυξήσετε ελαφρώς τη δόση σας πριν πέσετε στο κρεβάτι. Αυτό θα βοηθήσει να αποκτήσετε ποιότητα στον ύπνο σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά τη θεραπεία με το λάδι της κάνναβης είναι επίσης πιθανό ότι θα μειωθεί η αρτηριακή σας πίεση. Αν επί του παρόντος ένα φάρμακο της αρτηριακής πίεσης είναι δυνατό, θα πρέπει πλέον να μην το πάρετε τη στιγμή που θα ξεκινήσετε το λάδι κάνναβης. Να παρακολουθείτε στενά την αρτηριακή σας πίεση για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να σταματήσετε το τρέχον φάρμακό σας.

Στο τέλος της θεραπείας με το έλαιο, το να συνεχίσετε τη χρήση ελαίου κάνναβης είναι μια πολύ καλή ιδέα. Αφού ο καρκίνος έχει φύγει, μπορείτε να παίρνετε το λάδι σε μειωμένη δόση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 1 γραμμάριο / ml ανά μήνα είναι μια καλή δόση για τη διατήρηση της υγείας σας.

Υπήρξαν άνθρωποι που έχουν βιώσει μια ήπια κατάσταση απόσυρσης συμπτωμάτων όταν είχε τελειώσει η αρχική θεραπεία του ελαίου κάνναβης. Δεν έλαβαν κάποια δόση συντήρησης ελαίου ούτε κατάπιαν κάνναβη με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, όπως η ατμοποιημένη. Τα άτομα που βιώνουν έλλειψη ύπνου, απώλεια όρεξης, εφίδρωση και έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, τα συμπτώματα τους είχαν εξαφανιστεί μέσα σε 7 ημέρες.

Σε επόμενα άρθρα στην Αθέατη γνώση θα δημοσιεύσουμε με λεπτομέρειες τους τρόπους παρασκευής και λήψεως του καναβέλαιου.

atheatignosi  

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger