Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ 4 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ;

Πέρυσι το πέπλο του αήττητου αποκαλύφθηκε για την μυστικοπαθή τραπεζική αυτοκρατορία των Rothschild καθώς στον βαρόνο Δαβίδ Ρόθτσάιλντ και την εταιρεία του Rothschild Financial Services Group έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από Γάλλους εισαγγελείς ότι εξαπάτησαν Βρετανούς συνταξιούχους σε ένα σχέδιο που ήθελε να καταχράζονται μεγάλα ποσά χρημάτων.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Φεβρουαρίου 2017



Μόλις δύο μήνες πρίν, το ελβετικό υποκατάστημα του Ομίλου  Edmond  Rothschild αναγγέλθηκε ότι ήταν στόχος γαλλικής αστυνομικής έρευνας "σχετικά με μια επιχειρηματική σχέση διοικούμενη από έναν πρώην υπάλληλο».

Τώρα, η Λουξεμβουργιανή μονάδα της τραπεζικής αυτοκρατορίας Ρόθτσάιλντ ερευνάται από το γραφείο κατηγόρων του κράτους του Λουξεμβούργου - όπου φέρεται να έχει στείλει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα στο Λουξεμβούργο που προήλθαν από την 1Malaysia Development Berhad (1MDB). (μια στρατηγικής σημασίας εταιρεία ανάπτυξης, που ανήκει εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση της Μαλαισίας) .

Το ταμείο, 1MBD, ιδρύθηκε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ το 2009 ως ταμείο δημοσίων επενδύσεων. Υπήρξαν εκτεταμένες κατηγορίες για διαφθορά που περιβάλλουν τον Ραζάκ όπου μετά αποκαλύφθηκαν 1 δις δολάρια καταθέσεις σε προσωπικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς.

Τώρα ας έρθουμε στα δικά μας. Ο μεγαλύτερος ψεύτης και απατεώνας έλληνας πρωθυπουργός που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα, αποκαλύφθηκε ότι ταξίδεψε μυστικά στο Παρίσι για να επισκεφτεί εκπροσώπους της Τράπεζας Ρότσιλντ, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε επίσης και η επενδυτική τράπεζα.

Ο Τσίπρας δεν είχε ποτέ σκοπό να ανακοινώσει αυτή του την συνάντηση με τον Εβραικό τραπεζικό όμιλο στο Παρίσι, όμως για κακή του τύχη ξεβρακώθηκε για ακόμη μια φορά. 

Η σιωπή που επικρατεί από την κυβέρνηση εδώ και ημέρες μας βάζει σε υποψίες. 

Δεν γνωρίζουμε πρός το παρόν τι είδους σχέση μπορεί να έχει συνάψει ο Τσίπρας με την συγκεκριμένη τράπεζα, όμως μετά από τα σκάνδαλα που συνεχίζονται μέχρι σήμερα με τον εν λόγω όμιλο, θα πρέπει να ήμαστε καχύποπτοι όσον αφορά τις μυστικές επαφές του πρωθυπουργού.

Να σημειώσουμε, ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Υπουργό οικονομικών και χωρίς τους οικονομικούς του συμβούλους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger