Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

COVID 19: ΕΝΑ ΣΙΩΠΗΛΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Ο νεοφερμένος και προωθημένος ιός "Covid 19" δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακόμη ένα σιωπηλό βιοχημικό όπλο το οποίο ήρθε στην ζωή μας για να μείνει, μαζί με διάφορα άλλα όπλα που κατά καιρούς έχουν προωθηθεί για την χειραγώγηση και την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Μαρτίου 2020



Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε πανικό ύστερα από τον καθημερινό συνεχή βομβαρδισμό τρομολαγνείας από τα Μ.Μ.Ε αναζητώντας από την ιατρική κοινότητα να ανακαλύψει όσο το δυνατόν συντομότερο το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό. Ουσιαστικά ένα ακόμη εμβόλιο το οποίο θα προστεθεί στην λίστα με τα δεκάδες εμβόλια τα οποία μας έχουν επιβάλλει να κάνουμε, αρχής γενομένης από την κοιλιά της μάνας μας.

Η εποχική γρίπη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έχει φέρει 90 θανάτους στην χώρα, όμως καμία κυβέρνηση δεν έλαβε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης πέρα από τα συνηθισμένα που λαμβάνονται κάθε έτος. Κι όμως, μέχρι στιγμής έχουμε ελάχιστους νεκρούς από τον κορωνοϊό σε σχέση με τον Η1Ν1.

Το φετινό εμβόλιο αποδείχθηκε τελικά αναξιόπιστο.Τα 83 από τα 90 κρούσματα ανήκαν σε κλινική ομάδα υψηλού κινδύνου για την οποία συνιστάται σύμφωνα με τους <<ειδικούς>> εμβολιασμός για την εποχική γρίπη αλλά εμβολιασμένοι ήταν οι 33. Κι όμως, όπως διαβάσατε κάποιοι αν και εμβολιασμένοι δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.

Το 2013, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έκδωσε τον τόμο 41 από την σειρά βιβλίων "Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας" με τίτλο: ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Εκεί μέσα περιγράφεται ένα σχέδιο με την κωδική ονομασία  TM-SW7905.1, το οποίο υπάρχει σε άρρηκτη σύνδεση με το σχέδιο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ ( Iron Mountain ) .

Ας διαβάσουμε τώρα την περιγραφή ενός Σιωπηλού Όπλου. Ένα απόσπασμα από τον τόμο 41. το οποίο σας μεταφέρει αυτούσιο η Αθέατη γνώση.

_____________________________________________________________________

Ότι αναμένεται από ένα συνηθισμένο όπλο αναμένεται επίσης και από ένα σιωπηλό όπλο, αλλά μόνο με τον δικό του τρόπο λειτουργίας.

Εκτοξεύει καταστάσεις, αντί για σφαίρες. Προωθείται με την επεξεργασία δεδομένων, αντί της χημικής αντίδρασης (έκρηξη). Προέρχεται από bits δεδομένων, αντί των κόκκων της πυρίτιδας που εκτοξεύονται από έναν υπολογιστή, αντί για ένα όπλο. Λειτουργεί από έναν προγραμματιστή υπολογιστών, αντί για έναν σκοπευτή. Βρίσκεται γενικά κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα, αντί ενός στρατιωτικού ηγέτη.

Δεν κάνει κανέναν εμφανή εκρηκτικό θόρυβο, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές ή ψυχικές βλάβες, και δεν επηρεάζει οφθαλμοφανώς την καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.

Ωστόσο, κάνει ολοφάνερο “θόρυβο”, προκαλεί αλάνθαστα σωματική και ψυχική βλάβη, και αναμφισβήτητα έρχεται σε επαφή με την καθημερινή κοινωνική ζωή και μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνο από έναν εκπαιδευμένο παρατηρητή, που ξέρει τι πρέπει να αναζητήσει.

Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει αυτό το όπλο, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πιστέψει ότι δέχεται επίθεση και κατακτάται από ένα όπλο.

Το κοινό μπορεί να αισθάνεται ενστικτωδώς ότι κάτι είναι λάθος, αλλά αυτό συμβαίνει λόγω της τεχνικής φύσης του σιωπηλού όπλου. Δεν μπορούν να εκφράσουν το συναίσθημά τους με λογικό τρόπο, ή να χειριστούν το πρόβλημα με την νοημοσύνη τους. Ως εκ τούτου, δεν ξέρουν πώς να φωνάξουν για βοήθεια, και δεν ξέρουν πώς να ενωθούν με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.

Όταν ενεργοποιείται σταδιακά ένα σιωπηλό όπλο, το κοινό ρυθμίζεται και προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την καταπάτηση της ζωής του μέχρις ότου η πίεση (ψυχολογική μέσω της οικονομικής) γίνει πολύ μεγάλη και το κοινό <<σπάσει >>.

Ως εκ τούτου, το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Προσβάλλει τη ζωτικότητα, τις επιλογές, και την κινητικότητα των ατόμων μιας κοινωνίας χρησιμοποιώντας την γνώση, την κατανόηση, το χειρισμό, και την καταπολέμηση των πηγών της φυσικής και κοινωνικής ενέργειας, και τα σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά δυνατά και αδύνατα σημεία τους.

Το κείμενο Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους , ένα εισαγωγικό Εγχειρίδιο Προγραμματισμού, ανακαλύφθηκε τυχαία στις 7 Ιουλίου 1986 όταν ένας υπάλληλος της Boeing Aircraft Co. αγόρασε ένα παλιό φωτοαντιγραφικό IBM που πουλιόταν για ανταλλακτικά. Μέσα στο μηχάνημα ανακάλυψε ένα κείμενο με τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου που είχε γίνει κατά τις ημέρες του << ψυχρού πολέμου >> . Το σχέδιο ζητούσε τον έλεγχο των λαικών μαζών μέσω της χειραγώγησης της βιομηχανίας, των χόμπι των ανθρώπων, της εκπαίδευσης, των καθημερινών τους συνηθειών και του πολιτικού τους προσανατολισμού. Προσπαθούσε να επιτύχει μια ήσυχη επανάσταση στις κοινωνικές δομές, βάζοντας τους ανθρώπους να αλληλοσπαράσσονται εν καιρώ ειρήνης μέσα από την καθημερινή τους ρουτίνα και με την απόσπαση της προσοχής του κοινού από ότι πραγματικά συμβαίνει.

Αθέατη γνώση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger