Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΦΡΟΥΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ?



Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, περισσότεροι από εκατό από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη θα παρακολουθήσουν ένα μυστικό συνέδριο σε ένα ξενοδοχείο στο  Chantilly, της Virgina. 
Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής και των επιχειρήσεων θα είναι εκεί. Το ξενοδοχείο έχει κλειδωθεί εντελώς σε όλα τα σημεία και κατακλύστηκε από ορδές φρουρών ασφαλείας με πολυβόλα. 
Το συνέδριο αυτό είναι τόσο σημαντικό, ώστε ακόμη και η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ φημολογείται ότι θα συμμετέχει στην παροχή ασφάλειας. Αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιούνται ετησίως από το 1954, αλλά δεν υπάρχει καμμία καταγραφή του τι συμβαίνει εκεί μέσα και δεν έχει ποτέ κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό, και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ορκιστεί μυστικότητα. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτό το συνέδριο θα επηρεάσουν τις ζωές σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών δεν θα έχει καμία ιδέα ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει περίπου 20 μίλια μακριά από την Ουάσιγκτον για φέτος, κι αυτό επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες αγνοούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σχεδόν εξ ολοκλήρου κάθε χρόνο. Με βάση την κάλυψη που παίρνουν από τις ΗΠΑ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα έλεγε κανείς ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ φαίνεται σχεδόν σαν να μήν υπάρχει. 
Αν λοιπόν κάποιοι από τους πιο ισχυρούς άνθρωπους στον πλανήτη έχουν συγκεντρωθεί για να συζητήσουν το μέλλον μας, δεν νομίζετε ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης θα έπρεπε να το καλύψουν αυτό;
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς μια κοινωνική λέσχη. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης του κόσμου από τότε που δημιουργήθηκε το 1954. 
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ βοήθησε στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και έχει συμβάλει στη δημιουργία του ευρώ. 
Λαμβάνοντας υπόψη τα μεγάλα ονόματα που εμφανίζονται σε αυτό το συνέδριο σε ετήσια βάση θα πίστευε κανείς ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον .
. Το παρακάτω είναι μόνο ένα δείγμα από τα μεγάλα ονόματα που έχουν παρακολουθήσει την λέσχη Bilderberg τα τελευταία χρόνια..
Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους, ο πρίγκιπας Κάρολος, Ντέιβιντ Κάμερον, ο Τόνι Μπλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Bill Gates, Άνγκελα Μέρκελ, ο Ben Bernanke, Timothy Geithner, Ρικ Πέρι, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Herman van Rompuy, Jean-Claude Trichet, Τζεφ Μπέζος, ο Chris R. Hughes, ο Eric Schmidt, Craig J. αλλά ο Μούντι, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ο Richard Perle, Paul Volcker, Lawrence Summers, Χίλαρι Κλίντον και Τζο Μπάιντεν
Δεν είναι ότι αρκετές αυτές οι προσωπικότητες ώστε να τραβήξουν την προσοχή των μίντια;
Θα νόμιζε κανείς ότι ενα τέτοιο γεγονός θα ήταν πολύ μεγάλη είδηση.
Αλλά προφανώς υπάρχουν τόσα άλλα που συμβαίνουν στον κόσμο ώστε δεν υπάρχει χώρος για να καλύψουν τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να αγνοούν την Μπίλντερμπεργκ, αλλά με βάση το επίπεδο της ασφάλειας γύρω από το ξενοδοχείο, θα έμπαινε κάποιος στον πειρασμό να σκεφτεί ότι πρέπει να είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος.
Μάλιστα φημολογείται ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον πραγματοποίησαν μυστική συνάντηση στο πίσω μέρος της Λέσχης Bilderberg το 2008. Υπάρχουν ακόμα ενδείξεις ότι ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να είχε μια μικρό «προ-συνεδρίαση στην Bilderberg" και πάλι φέτος. ο Ομπάμα ήταν κρυμένος μακριά από τους δημοσιογράφους το Σάββατο για κάποιο μυστηριώδη λόγο ....
 Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ένας συμμετέχων σε τακτικές διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο το 2003 με τίτλο "Απομνημονεύματα" .. 


"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας και εργαζόμαστε κατά στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως« παγκοσμιοποιητές »και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή στον κόσμο. Αν μου το χρεώνεται αυτο, τότε ναι είμαι ένοχος, και είμαι περήφανος γι 'αυτό." atheatignosi.blogspot.com





Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger