Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ


Πηγή Αθέατη γνώση: Κορυφαίοι επιστήμονες έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για τα παγκόσμια αποθέματα τροφίμων, λέγοντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα πρέπει να αλλάξει σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μια χορτοφαγική διατροφή για τα επόμενα 40 χρόνια για να αποφευχθούν οι καταστροφικές ελλείψεις.
Οι άνθρωποι αντλούν περίπου το 20% της πρωτεΐνης τους από ζωικά προϊόντα με βάση τα σήμερινά δεδομένα, αλλά αυτό μπορεί να χρειαστεί να μειωθεί σε 5% για να ταΐσει τα επιπλέον 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους που αναμένεται να είναι ζωντανοί μέχρι το 2050, σύμφωνα με έρευνα από μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο .
"Δεν θα υπάρξει αρκετό νερό για τις τρέχουσες διαθέσιμες καλλιεργήσιμες εκτάσεις για την παραγωγή τροφίμων για τον αναμενόμενο 9 δισεκατομμύρια πληθυσμό το 2050, αν ακολουθήσουμε τις τρέχουσες τάσεις.
"Δεν θα υπάρξει αρκετό νερό, αν το ποσοστό των ζώων με βάση τα δημητριακά περιορίζεται στο 5% των συνολικών θερμίδων και τα σημαντικα ελλείμματα νερού μπορούν να καλυφθούν από ένα ... αξιόπιστο σύστημα εμπορίου τροφίμων."
Οι προειδοποιήσεις της λειψυδρίας στον περιορισμό της παραγωγής τροφίμων και η προετοιμασία του ΟΗΕ για μια πιθανή δεύτερη παγκόσμια επισιτιστική κρίση σε πέντε χρόνια. Οι τιμές για τα προϊόντα, όπως το καλαμπόκι και το σιτάρι έχουν αυξηθεί σχεδόν 50% στις διεθνείς αγορές από τον Ιούνιο, που προκλήθηκε απο τη σοβαρή ξηρασία στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, και οι αδύναμες βροχές των μουσώνων στην Ασία. Περισσότερα από 18 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρές ελλείψεις τροφίμων σε όλη την περιοχή του Σαχέλ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger