Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

KOMOTHNH - ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΧΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ - ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ



Ενα αγόρι από την Θεσσαλονίκη και μια κοπέλα από την Καβάλα είναι οι δύο νέοι που αποφάσισαν να ασπαστούν το ισλάμ και ήδη είναι σε επαφή με χότζα και την μουφτεία Κομοτηνής για το σκοπό αυτό. 
Οι δύο νέοι που πρόσφατα είχαν επισκεφθεί την Τουρκία ήρθαν σε επαφή και με ισλαμικές οργανώσεις ενώ φοιτώντας σε σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, αποφάσισαν να ταυτισθούν θρησκευτικά με την ισλαμική θρησκεία κάνοντας την προσωπική τους υπερβαση μέσα από την επιλογή τους και υποιστηριζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα της περιοχής που ενθαρύνουν την απόφασή τους αυτή. 

Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σχετικά σύντομα και δίχως τυμπανοκρουσίες αφού η επιλογή της θρησκείας και του Θεού που κάποιος πιστεύει είναι απολύτως προσωπική αλλά καταγράφεται γιατί αποδεικνύει ότι κάποιοι ψάχνονται πνευματικά αναζητώντας το προσωπικό τους καταφύγιο. 
Πάντως κέντρα θρησκευτικού προβληματισμού γύρω από το Ισλάμ λειτουργούν σε σπίτια μουσουλμάνων που είναι σε επαφή μέσω του διαδικτύου με αραβικές οργανώσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να απλώσουν τα πλοκάμια τους στην Ευρώπη και για τον σκοπό αυτό διαθέτουν χρήμα και τεχνολογία προσεγγίζοντας πιο εύκολα τους νέους ανθρώπους.
Η περίοδος της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας,  δίνει την ευκαιρία και σε άλλες θρησκείες ή και αιρέσεις να αναπτύξουν δράση και να σταθούν δίπλα σε πονεμένους και κατατρεγμένους, μόνους και ανήμπορους ανθρώπους, αφού η επίσημη Εκκλησία τοπικά τουλάχιστον φαίνεται να μην αναλαμβάνει πρωτοβουλίες πέρα από αυτές που αναγκαστικά καθιερώνει ως δράσεις η Αρχιεπισκοπή των Αθηνών.  

2 σχόλια :

  1. AN ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!
    ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΑ,Η ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ-ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ...
    ΕΙΘΕ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΜΗΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ,ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ,ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕ Ο ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΩΑΜΕΘ.
    ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουθενά το Κοράνι δε λέει ούτε "αποδεικνύει" ότι ο Ιησούς είναι Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger