Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Ο Καθολικός Καρδινάλιος Theodore McCarrick προφέρει κάποιες ισλαμικές θρησκευτικές φράσεις και επιμένει ότι το Ισλάμ μοιράζεται θεμελιώδεις κανόνες με τον Χριστιανισμό, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Σεπτεμβρίου 2014


"Στο όνομα του Θεού, ο φιλεύσπλαχνος και συμπονετικός," McCarrick όπως είπε ο ίδιος εισήχθει στο ακροατήριο του κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης που διοργανώθηκε από το Μουσουλμανικό Συμβούλιο Δημοσίων Υποθέσεων. 

Ο έπαινος της Ισλαμικής θεότητας είναι μια σημαντική φράση στο Ισλάμ, βρίσκεται περισσότερες από 100 φορές στο Κοράνι, και είναι παρόμοια με την Καθολική προσευχή, "Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού, και του Αγίου Πνεύματος. 

Ο McCarrick έπειτα ισχυρίστηκε ότι «η Καθολική κοινωνική διδασκαλία βασίζεται στην αξιοπρέπεια του ανθρώπινου προσώπου ... [και] μελετώντας το ιερό Κοράνι, μπορείτε να μελετήσετε το Ισλάμ, που βασικά έιναι αυτό που ο προφήτης Μωάμεθ, έχει διδάξει την "ειρήνη προς αυτόν" 


Τι να πει κανείς; Η αποστασία κοντεύει να ολοκληρωθεί- οι μοντερνιστές του Βατικανού της παπικής αίρεσης δεν ντρέπονται να επαινούν ανοιχτά την ισλαμοσαμαελική θεότητα και να χρησιμοποιούν μουσουλμανικές θεολογικές φράσεις στις δημόσιες δηλώσεις τους.

Όλα αυτά, βέβαια, βασίζεται στην ψευδή διδασκαλία του Novus Ordo της Εκκλησίας ότι οι καθολικοί λατρεύουν τον ίδιο Θεό με τους μουσουλμάνους - απλά "διαφορετικά."  Είναι όλα ένα προοίμιο για μια παγκόσμια θρησκεία, στην οποία όλες οι θρησκείες συνδυάζονται σε μια ανθρωπιστική "θρησκεία ειρήνης".

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger