Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΙΣΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ

Εχουν καταντήσει γραφικοί πια. Σκέφτομαι αν αξίζει να ασχολείτε κανείς με όλη αυτή την κακοστημένη κινηματογραφική παράσταση των Αμερικανοσιωνιστών. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Σεπτεμβρίου 2014



Το έκαναν τρείς φορές και ετοιμάζονται να το κάνουν και τέταρτη φορά. Και σε αυτό το βίντεο όπως και στα προηγούμενα επίσης, δεν υπάρχει κανένας πραγματικός αποκεφαλισμός. Περισσότερο μοιάζουν με σημάδια κοψίματος με πλαστικό μαχαίρι. Στη συνέχεια, ένα ψεύτικο φορμαρισμένο κεφάλι, ειδικά εφέ μακιγιάζ και ψεύτικο σώμα στο έδαφος, λερωμένο με τεχνητό αίμα.

Δεν ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο η πλειοψηφία του κοινού, παραβλέπει όλα αυτά τα άρθρα που δημοσιεύονται στο διαδύκτιο από δεκάδες μπλόγκ. θεωρούν ως πιο αξιόπιστη την τηλεοπτική ενημέρωση από τα ελεγχόμενα κανάλια με τις ελεγχόμενες ειδήσεις που πλασάρονται στους ανυποψίαστους τηλεθεατές ανα τον κόσμο.

Στην Αθέατη γνώση σας ενημερώσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή για τους υποτιθέμενους αποκεφαλισμούς των Αμερικανοσιωνιστών της Ισλαμικής ΙΣΙΣ.

Το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφόρησε ένα βίντεο το Σάββατο με τίτλο "Ένα μήνυμα προς τους συμμάχους της Αμερικής," δείχνει το αποκεφαλισμό του βρετανού που ήταν υπεύθυνος ασφάλειας της ανθρωπιστικής οργάνωσης Nonviolent Peaceforce στο νότιο Σουδάν.

Ο Haines φαίνεται γονατιστός σε ένα γυμνό λόφο σε ένα τοπίο που φαίνεται πανομοιότυπο με αυτό όπου οι δύο Αμερικανοί δημοσιογράφοι, James Foley και Steven Sotloff αποκεφαλίστηκαν από την υποτιθέμενη ομάδα τον περασμένο μήνα.


Λίγες στιγμές πριν από το θάνατό του, ο 44-χρονος κ Haines, όπως και οι δύο δημοσιογράφοι που βιντεοσκοπήθηκαν πριν από αυτόν, διάβασαν ένα σενάριο της γραφικής πλέον κινηματογραφικής παράστασης στο οποίο βάζουν τους ηθοποιούς να κατηγορούν τους ηγέτες της χώρας τους ως υπεύθυνους για τη δολοφονία τους. 

Οπως θα έλεγε και ο Σπύρος Καλογήρου: «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!»

Η κάμερα που μαγνητοσκοπεί τους αποκεφαλισμούς των υποτιθέμενων θυμάτων με τις πορτοκαλί ρόμπες, για κάποιον λόγο που δεν χωράει εξήγηση για έναν Ισλαμοφασίστα του ΙΣΙΣ, ξαφνικά απενεργοποιούνται καθώς ξεκινάει ο αποκεφαλισμός, και στη συνέχεια, ενεργοποιούνται όταν οι εκτελέσεις έχουν τελειώσει και τα βίντεο δείχνουν μόνο μια συνοπτική εικόνα απο τα αποκεφαλισμένα σώματα.

Η πραγματική όμως ΙΣΙΣ, δεν λογοκρίνει τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς που ανεβάζει στο διαδύκτιο που συνήθως είναι από κινητά τηλέφωνα με χαμηλής ποιότητας ανάλυση και εντελώς φρικιαστικά.

Το επόμενο γύρισμα, που φυσικά κι αυτό θα είναι σε υψηλή ανάλυση HD, με ήχο από στούντιο, ψεύτικο αίμα και ανεμιστήρα έχει ήδη πραγματοποιηθεί και οι Αμερικανοσιωνιστές μας δείχνουν το υποτιθέμενο θύμα στην λίστα τους.




Δείτε το βίντεο




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger