Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΣΙΩΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Στο κατεχόμενο Κίεβο διαμορφώθηκε μια νέα στρατιωτική μονάδα που ονομάζεται "Matilal": "Η Ουκρανία είναι το μικρό ανυπεράσπιστο Ισραήλ, το οποίο έχει να αντιμετωπίσει τον ισχυρό επιτιθέμενο. Αλλά θα είμαστε σε θέση να τους καταστρέψουμε, μετατρέποντας τους σε σκόνη.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Σεπτεμβρίου 2014


Η Αθέατη γνώση σας αποκαλύπτει ποιοί κρύβονται πίσω από το ελεγχόμενο καθεστώς του Κιέβου το οποίο έχει επιβάλλει μέσω των Αμερικανοσιωνιστών η Λευκή Αδελφότητα για να συντρίψει τον Πούτιν.

Δόξα στην Ουκρανία! όπως αναφέρεται στην "σελίδα" αυτής της οργάνωσης "VKontakte» (https://vk.com/batalionmatilan), ενα εθελοντικό εβραϊκό τάγμα «για την απελευθέρωση της Ουκρανίας». Η ανακοίνωση της πρόσληψης των μαχητών τοποθετήθηκε σε ένα κοινωνικό δίκτυο σε τρεις γλώσσες - Ρωσικά, Ουκρανικά και Εβραϊκά.



Οι διοργανωτές της ομάδας, βεβαιώνουν ότι πρόκειται να λάβουν μέρος μόνο τα άτομα με στρατιωτική εμπειρία που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν πραγματικά και να σκοτώσουν. 

Ο κύριος εχθρός, κατά τον οποίο πρόκειται να πολεμήσουν είναι η Ρωσία.

Για να εισαχθούν στην οπλισμένη μονάδα, σύμφωνα με την πρόθεση των δημιουργών της, οι μαχητές θα πρέπει να είναι πολίτες του Ισραήλ και της Ουκρανίας. 

Οι ουκρανο-εβραϊοι «εθελοντές» υπολογίζουν στους Ναζί  αδελφούς τους, «επειδή οι Ουκρανοί — δεν είναι Ρώσοι, που το μόνο που ξέρουν είναι πώς να κλαψουρίζουν για να απαιτούν βότκα. 

Επειδή οι Ουκρανοί - είναι ένα ισχυρό έθνος όπου για περισσότερα από εκατό χρόνια έχει αποδείξει το δικαίωμά του να υπάρχει. Και αυτό αποδείχθηκε. Και για να υπερασπιστούν τη γη τους. την Ουκρανία Τους! Την Ουκρανία μας!

Δόξα στην Ουκρανία! 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger