Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Εδω ταιριάζει η φράση: Πιό Γκοίμ πεθαίνεις! 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Σεπτεμβρίου 2014


Ο Αλ Γκόρ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπάν Κί- Μούν, ενώθηκαν μαζί σε ένα μεγαλύτερο από το αναμενόμενο πλήθος ακτιβιστών, επιστημόνων, φοιτητών και εκλεγμένων αξιωματούχων οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Κυριακή για μια μαζική πορεία που προορίστηκε για να ηχήσει τον κώδωνα του κινδύνου για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Οι διοργανωτές αρχικά υπολόγισαν ότι η πορεία είχε επιστήσει 310.000 ανθρώπους, ενω στη συνέχεια είπαν ότι εκτιμούνται σε περίπου 400.000 - ξεπερνώντας κατά πολύ τις προβλέψεις τους για 100.000 παρευρισκόμενους - καθιστώντας την πομπή μακράν τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία σχετικά με το κλίμα στην ιστορία.

Οι συμμετέχοντες κρατούσαν σημαίες, και χτυπούσαν τα τύμπανα (όπως στις ελληνικές αλλά και τις παγκόσμιες χαζοδιαμαρτυρίες στο Σύνταγμα και σε όλο τον κόσμο).

Είχαν γράψει πλακάτ τα οποία έλεγαν "Οχι άλλη Κλιματική Αλλαγή» και «Δράση για το κλίμα τώρα". 

Τύποι Νεοταξικών λαμόγιων όπως, ο Αλ Γκόρ και ο Μπάν Κι Μούν, οι οποίοι είναι βασικοί υποστηρικτές της δήθεν αλλαγής του κλίματος και άμεσοι προωθητές της Σατανικής Ατζέντας 21, έμειναν κατενθουσιασμένοι από τη πορεία της διαδήλωσης.

Τα σχέδια τους δουλεύουν ρολόι. Οι Γκοίμ είναι αμετανόητοι και όσες φωνές αντίστασης υπάρχουν ενάντια σε όλη αυτή την καλοστημένη παράσταση πηγαίνουν στον βρόντο.

Το τμήμα υγιεινής της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι όλοι αυτοί οι «περιβαλλοντολόγοι του κώλου» άφησαν ένα τεράστιο σωρό αποβλήτων στο πέρασμά τους!
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger