Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 94 ΧΡΟΝΙΑ {ΒΙΝΤΕΟ} - ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

94 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που τελέστηκε η εορτή των Θεοφανείων στην Σμύρνη.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Αποδελτίωση κειμένου: Dimitris Papadoudis
Πρόλογος άρθρου: Vagedim/Dimitris Papadoudis
Βιβλιογραφία: Δημοσθένης Λιακόπουλος
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή Αρθρου: Αθέατη γνώση
12 Ιανουαρίου 2016



Σχεδόν ένας αιώνας μετά την σφαγή και τον διωγμό των ελλήνων από την Σμύρνη το 1922, η εναπομείνασα ελληνική κοινότητα αλλά και ολόκληρος ο ελληνισμός απανταχού της γής μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες ανέμενε με ιδιαίτερη συγκίνηση τον εορτασμό των Φώτων με όλη την πρέπουσα επισημότητα που προβλέπεται για το μεγάλο αυτό γεγονός της Ορθοδοξίας.

Ο μεγάλος μητροπολιτικός ναός της Αγίας Φωτεινής, ο οποίος είναι ο μοναδικός σε λειτουργία ορθόδοξος ναός στην Σμύρνη τελούσε την εορτή των Θεοφανείων μέχρι σήμερα. Η διαφορά όμως σε σχέση με τις άλλες χρονιές, είναι ότι φέτος δόθηκε άδεια από τις τουρκικές αρχές και δημοσιότητα για να τελεστεί ύστερα από τόσα χρόνια μετά στο "Κε" με παρουσιά του κόσμου και των ΜΜΕ.

Η συγκίνηση για τον Ιερέα που τελούσε την εορτή των Θεοφανείων στο Κε, (προκυμαία) απέναντι από το ελληνικό προξενείο και κατά μήκος της παραλίας αλλά και οι πιστοί που παρευρέθηκαν εκεί ήταν κάτι το μοναδικό.

Εκεί τον Αύγουστο του 1922 σφαγιάστηκαν χιλιάδες Έλληνες από τους τουρκομογγόλους. Κάποιοι επιβιώσαν από τα χέρια των αγαρινών όπου με την ελπίδα να καταφύγουν για να σωθούν στοιβάχθηκαν μέσα σε πλοία τα οποία κατευθύνθηκαν στην Ελλάδα, αλλά και βάρκες όπου πολλές από αυτές ανατράπηκαν και βυθίστηκαν.

Ο άλλοτε πλακώστρωτος δρόμος με τις άμαξες το τράμ τα πανέμορφα κλασσικά κτήρια και τα ελληνικά μαγαζιά να δεσπόζουν στο πανέμορφο λιμάνι της Σμύρνης πλέον έχουν αντικατασταθεί με μπετόν και γκρίζες πολυκατοικίες. 

Ο Ιερέας ρίχνει τον Σταυρό στη θάλασσα και οι πιστοί που δεν ενοχλούνται από τον κρύο αέρα πηδούν στη θάλασσα για να τον πιάσουν.

Ηταν όντως μια μικρή δόση ανάτασης της ψυχής μας για αυτά που αδημονούμε να δούμε μελλοντικά, και όσοι από εμάς πιστεύουν στις προφητείες της Ορθοδοξίας και αναμένουν με προσμονή να ξαναπάρουμε πίσω τα εδάφη μας και να υψώσουμε ξανά την ελληνική σημαία στις αλησμόνητες πατρίδες μας, είχαν μια ιδιαίτερη συγκίνηση και δάκρυα χαράς ότι ο καιρός είναι κοντά και τα γεγονότα σύντομα θα εκπληρωθούν, και η γενιά μας θα είναι αυτή που θα τα ζήσει όλα.

Ενιωσα συγκίνηση με την τελετή και σκέφτηκα ότι ίσως να νιώθω έτσι όχι μόνο επειδή είμαι Έλληνας αλλά κι επειδή ξυπνάνε μέσα μου μνήμες από το ριστάρτ του 2008 καθώς και τότε όταν ο Ελληνικός στρατός μπήκε στην πόλη , φάνηκε ότι ο Ελληνισμός όσο κι αν κάποιοι στοχεύουν στο να τον εξουδετερώσουν και να τον αφανίσουν γενικότερα , δεν μπορεί να αφανιστεί και πάντα ακόμα και σε περιόδους σκοτεινές , όπως αυτή που ζούμε σήμερα , που φαίνεται ότι αργοσβήνει , πάντα προς την δόξα τραβά.

Επανήλθε μέσα μου η ελπίδα μου θα μπορούσα να πω , βλέποντας ότι αγιάζονται τα νερά της Σμύρνης , όπου χάθηκαν πάρα πολλοί Έλληνες , καθώς είχα αρχίσει να αμφιβάλλω μέσα μου κατά πόσο πράγματι μπορούν όσα λένε οι προφητείες να συμβούν και η Ελλάδα να ξαναγίνει μεγάλη όπως και της αξίζει να είναι έχοντας πάντα μέσα τον Χριστό .

Είναι πολύ σημαντικό για μένα τουλάχιστον να μην ξεχνάμε την ιστορία μας γιατί όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Μερικοί όμως πιστεύουν , ότι κάποιες προφητείες δεν εκπληρώνονται, και αισθάνονται μέσα τους μια πικρία και ίσως εκείνη τη στιγμή να ολιγοπιστούν κιόλας.

Μια τέτοια προφητεία είναι και εκείνη , που σύμφωνα με την οποία η Πόλη , η πρωτεύουσα των Ελλήνων θα απελευθερωνότανε σε 555 χρόνια μετά το 1453 , δηλαδή το 2008.

Ακολουθεί το κεφάλαιο 12 από τον τόμο του Δημοσθένη Λιακόπουλου , ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ. <<Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ>> 

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ορκιζότανε ότι θ`ανάψουνε κεριά στην Αγια-Σοφιά εκείνη τη χρονιά και η χρονιά πέρασε και η λευτεριά δεν ήρθε.

Κι όμως φίλοι μου , τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν σε εξέλιξη περιοδικά δηλαδή φαινόμενα που επαναλαμβάνονται που όμως για να ολοκληρωθούν και να επαναληφθούν πρέπει να περάσουν και χιλιάδες χρόνια.

Αυτό έχει σαν συνέπεια το ότι δεν έχουμε καταγεγραμμένα δεδομένα για τα φαινόμενα αυτά.

Η παραποιημένη ιστορία μας είναι ηλικίας 2.500 ετών.

Πως θα μπορούσαμε λοιπόν να ξέρουμε για ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 5.000 χρόνια ;

Φυσικό είναι να μην μπορούμε να ξέρουμε.

Αν δηλαδή δεν ξέρουμε κάτι ούτε για τα προγραμματισμένα γεγονότα που έρχονται , πως θα μπορούσαμε να ξέρουμε για γεγονότα απρογραμμάτιστα , με παρέμβαση τρίτων που δεν γνωρίζουμε καν ;

Προφανώς και δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε.

Εδώ δεν ξέρουμε τι έγινε στην πρόσφατη ιστορία μας , αφού παρεμβάσεις τρίτων ανάγκασαν τον Τοπικό Ρυθμιστή , τον L.R ( Local Regulator ) να παρέμβει και να επαναφέρει τα γεγονότα στην σωστή ιστορικά πορεία.

Επειδή όμως έχω να πω πολλά , καλά θα είναι να πάρουμε τα πράγματα λίγο με την σειρά.

Όταν ξεκίνησε ο κόσμος σύμφωνα με τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου και επικαλούμαι αυτά , γιατί η Παλαιά Διαθήκη ελάχιστα λέει για την Δημιουργία , ο Θεός δημιούργησε έναν Δημιουργό Νου , που σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία είναι ο Πρώτος Ελοχίμ που ονομάζεται από τον Ενώχ ως ο Παλαιός Όλων των Ημερών απλούστατα γιατί , είναι το αρχαίοτερο και πιο παλιό δημιούργημα του Θεού.

Για τον Πρώτο Ελοχίμ κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον Χριστό αλλά ο Ενώχ με σαφήνεια περιγράφει ότι ο Υιός του Θεού και ο Παλαιός των Ημερών προχωρούσαν δίπλα δίπλα.

Άρα πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Αυτός ο Δημιουργός Νους λοιπόν , δημιούργησε και κατά περίπτωση επέβλεψε την δημιουργία των πάντων.

Το σύμπαν στήθηκε σε επτά επίπεδα δημιουργίας ή αν θέλετε σε επτά σφαίρες.

Όσοι βρίσκονται στο 7ο επίπεδο , αντιλαμβάνονται όσα γίνονται στα επτά επίπεδα , όσοι βρίσκονται στο 6ο αντιλαμβάνονται όσο γίνονται στο έκτο , όσοι στο 5ο στα πέντε και ούτω καθεξής.

Για κάθε επίπεδο δημιούργησε κι έναν διοικητή , έναν τοπικό επιτηρητή ( LOCAL REGULATOR ) που επέβλεπε τα γεγονότα και την ροή τους.

Επτά λοιπόν οι τοπικοί ρυθμιστές και επιτηρητές των πάντων.

Το σύνολο των γεγονότων μπροστά στον Θεό έλαβε χώρα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα ο Θεός να προγνωρίζει και όχι να προβλέπει τα πάντα.

Το σύνολο των γεγονότων λοιπόν που προγνωρίζει ο Θεός , πρέπει να συμβούν με ακρίβεια και αποτελούν το σχέδιο του Θεού.

Παρότι ο Θεός προγνωρίζει τα γεγονότα , τα πλάσματα που συμμετείχαν σε αυτά , επέλεξαν , επιλέγουν και θα συνεχίσουν να επιλέγουν ελεύθερα στο μέλλον σε κάθε τους βήμα και τα φυσικά φαινόμενα που τυχαία εξελίσσονται ανεπηρέαστα , θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.

Μόνο που το σύνολο των γεγονότων  αυτών είναι γνωστό στον Θεό , αφού μπροστά του συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα.

Ο μηχανισμός εξασφάλισης των γεγονότων , όπως είναι γνωστά στον Θεό , ονομάστηκε Ειμαρμένη κι έτσι ονομάζεται ακόμη.

Στο δικό μας ηλιακό σύστημα δημιουργήθηκε ένας τοπικός ρυθμιστής-διοικητής που επιβλέπει τα πάντα με την βοήθεια 888.888 ελεγκτών που κατασκευάστηκαν γι αυτόν τον λόγο.

Είδαμε σε παλαιότερους τόμους ότι οι ελεγκτές ονομάστηκαν <<γούνες>> και ο τοπικός ρυθμιστής ονομάστηκε ΛΕΡΑΣ.

Έτσι ο τοπικός άρχων επιβλέπει την Ειμαρμένη που πολλοί ονόμασαν μοίρα και πεπρωμένο.

Ειπώθηκε μάλιστα , πεπρωμένο φυγείν αδύνατον , αλλά ενώ αυτό είναι σωστό , ταυτόχρονα δεν αποδίδει και την αλήθεια , αφού έχουμε ελευθερία επιλογών , απλά ο Θεός προγνωρίζει τις επιλογές μας.

Το γιατί δεν τις αλλάζει όταν είναι λανθασμένες έχει απλή απάντηση , αφού έτσι θα επενέβαινε στην ελεύθερη απόφασή μας.

Νομίζω τώρα έχουμε μια αρκετά κατανοητή εικόνα , με τα δικά μας περιορισμένα γεγονότα για το τι σημαίνει σχέδιο του Θεού και πως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το σύνολο των ελεύθερων επιλογών μας αλλά και των τυχαίων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν.

Ένα ακόμα θέμα το οποίο πρέπει να διευκρινιστεί είναι το ότι , οι ελεύθερες επιλογές μας , επηρεάζονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους από το περιβάλλον που το δαιμονικό κατεστημένο ελέγχει και εκείνο που τελικά κάνουμε θα μπορούσε να μεταφραστεί από ελεύθερη επιλογή σε τελική επιλογή σε κάθε μας πράξη.

Υπάρχουν περιπτώσεις που για ένα σύνολο αστάθμητων παραγόντων , οι τελικές επιλογές όλων μας αλλάζουν , καθώς ο ένας επηρεάζει τις κινήσεις και τις επιλογές των άλλων.

Έτσι ο τοπικός άρχων παρεμβαίνει στον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζούμε και ακυρώνει το σύνολο των ενεργειών όλων μας , αφού οι τελικές ενέργειες δεν θα ήταν εκείνες που θα επιλέγαμε , αλλάζοντας τελικώς , αυτό που η Ειμαρμένη , η διοίκηση των επτά διοικητών επιβλέπει πρός εκτέλεση.

Μόλις ακυρωθούν οι πράξεις μας και καταργηθούν οι συνέπειες που είχαν στον κόσμο και αποκατασταθούν όλα όπως ήταν , σβήνει και η μνήμη όλων αυτών των συμβάντων και ο κόσμος ξαναβρίσκεται ακριβώς την στιγμή πρίν γίνει η λάθος πρώτη επιλογή.

Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται σαν να μην έγινε τίποτε , εκτός του σχεδίου.

Σαν να κάνουμε δηλαδή σε έναν υπολογιστή επανεκκίνηση.

Όλοι οι άνθρωποι στήνονται στην κυριολεξία στην θέση που βρισκότανε και στην τάση που βρισκότανε , την στιγμή από την οποία και μετά γίνεται η διαγραφή και με σβησμένη από εκείνη την στιγμή και μετά την μνήμη , συνεχίζουν τις ζωές τους , χωρίς τις παράτυπες δαιμονικές επεμβάσεις.

Και στις δύο περιπτώσεις ,δηλαδή παίρνουμε ελεύθερες αποφάσεις , αλλά στην μια περίπτωση με λάθος δεδομένα και κίνητρα τα οποία εισήχθησαν μέσα στον εικονικό κόσμο που ζούμε από τους κοσμοκράτορές του , τους δαίμονες.

Αν δηλαδή το δαιμονικό κατεστημένο αποκτήσει πληροφόρηση για συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν την προώθηση του σχεδίου του Θεού , όπως ονομάζουμε την Ειμαρμένη , τότε προσπαθεί με παρεμβάσεις σε πρόσωπα-κλειδιά , να αλλάξει την ροή της ιστορίας.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν διορθωθεί , έρχεται η στιγμή που όλοι βρίσκονται σε διαφορετικά σταυροδρόμια στην ζωή τους , σε σχέση με αυτά που επρόκειτο να βρεθούν.

Σκοπός του δαιμονικού κατεστημένου είναι να μην προωθηθεί το σχέδιο του Θεού.

Οι προσπάθειες αυτές είναι διαρκείς και συνήθως ανεπιτυχείς , αφού το σχέδιο τους αφορά τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους.

Ο Τοπικός Ρυθμιστής λοιπόν του ηλιακού μας συστήματος , μπορεί μέσα στο μυαλό μας να αλλάξει τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε και να μας στήσει τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον και την φύση και τις πόλεις όπως ήταν την κατάλληλη και επιθυμητή στιγμή , ώστε να μην αλλάξει δηλαδή το σχέδιο του Θεού , το σύνολο δηλαδή των γεγονότων , όπως αυτά διαμορφώνονται από την ελεύθερη επιλογή μας σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Τέτοιες επανεκκινήσεις RESTART έχουν γίνει αρκετές και μάλιστα μπορεί να συμβεί και προσωπικό RESTART όταν ένας άνθρωπος δει κάτι ή μάθει κάτι που δεν επιτρέπεται να μάθει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.


Η αποστολή του ΛΕΡΑ , είναι η εφαρμογή των κανόνων της Ειμαρμένης.

Ακολουθεί το κεφάλαιο 12 από τον τόμο του Δημοσθένη Λιακόπουλου , ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ. <<Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ>>

Το 2008 στις 8 Αυγούστου , όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σαακασβίλι , ο πρωθυπουργός της Γεωργίας , υποκινούμενος από τους Αμερικανούς , επιτέθηκε στη Νότια Οσσετία και εμμέσως στην Ρωσία , τη στιγμή που ο Πούτιν βρισκότανε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στην Κίνα.

Εκείνο που γνωρίζουμε όλοι μας είναι ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Γεωργία και ο γεωργιανός στρατός  υποχώρησε στην πρωτεύουσα του κράτους , για να υπερασπίσει τον Σαακασβίλι που μπροστά στις κάμερες <<έτρωγε την γραβάτα του>>.

Η επίθεση όπως έχω ξαναγράψει , έγινε για να δοκιμαστούν οι αντοχές του Πούτιν απέναντι στον Νατοικό τσαμπουκά.

Εκείνο όμως που έγινε , δεν είναι αυτό που θυμόμαστε , αφού το <<πανηγύρι >> το ζήσαμε δύο φορές , αλλά με διαφορετική κατάληξη.

Όταν η Γεωργία λοιπόν επιτέθηκε στη Νότια Οσσετία , τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως είναι αυτή τη στιγμή καταγεγραμμένα.

Με αφορμή αμερικανικούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από την αμερικανοεβραική βάση , που είχε γίνει κοντά στα τουρκικά σύνορα και που εν γένει είχε στόχο το Ιράν , ο Πούτιν αποφάσισε να δείξει στους Αμερικάνους και τα τσιράκια τους ότι δεν μπορούν να παίζουν με την Ρωσία και ότι είναι αποφασισμένος να φθάσει στα άκρα.

Σε μια ολιγόωρη σύσκεψη που έγινε στο ρωσικό αμυντικό σύμπλεγμα Γιαμαντάου στα Ουράλια , στο <<σκαμμένο βουνό >> , ο Πούτιν έδωσε εντολή να ισοπεδωθεί η αμερικανοεβραική βάση , αλλά και όλοι οι βιομηχανικοί και στρατιωτικοί στόχοι στην περιοχή της Τιφλίδας της πρωτεύουσας της Γεωργίας.

Οι Αμερικάνοι που δεν περίμεναν τέτοιας έκτασης αντίδραση , έδωσαν εντολή να προωθηθούν όλες σχεδόν οι μονάδες του έκτου αμερικανικού στόλου στη Μαύρη θάλασσα και ταυτόχρονα έβαλαν την Ουκρανία να απαιτήσει το κλείσιμο της έδρας του ρωσικού στόλου στη Σεβαστούπολη.

Ο ουκρανικός στρατός μάλιστα με πολύ ισχυρές δυνάμεις , απέκλεισε την ρωσική βάση απειλώντας να την καταλάβει.

Την ίδια στιγμή η Ιαπωνία υποχρεώθηκε να προωθήσει το στόλο της και να αποκλείσει τα νησιά Κουρίλες που ανέκαθεν υπό την πίεση των Αμερικάνων διεκδικούσε από τη Ρωσία.

Όλα αυτά είχαν γίνει μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Ο Πούτιν αισθανόμενος στριμωγμένος , αποφάσισε γενική επιστράτευση και κινητοποίηση όλοκληρης της στρατιωτικής μηχανής της κόκκινης αρκούδας.

Αφού έβαλε τον ρωσικό πληθυσμό της Ουκρανίας να επαναστατήσει , εισέβαλε με απίστευτη ορμή και μπαράζ βομβαρδισμών στην Ουκρανία , η οποία με τις εσωτερικές ταραχές και την πίεση των ρωσικών δυνάμεων που εισέβαλαν από βόρεια αλλά και των δυνάμεων που πραγματοποίησαν απόβαση από νότια στην περιοχή της Σεβαστούπολης για να στηρίξουν την άμυνα του ρωσικού ναύσταθμου , κατέρρευσε σε χρόνο μηδέν.

Η απόβαση και η εισβολή έγιναν ταυτόχρονα τα ξήμερωματα της 13ης Αυγούστου.

Η Ουκρανία κατέρρευσε μέσα σε τέσσερις μέρες.

Έχοντας καταλάβει ο Πούτιν και την Γεωργία και με τον κίνδυνο ο <<επικίνδυνος>> για τους Αμερικάνους Καραμανλής , να στηρίξει πιθανή ρωσική επίθεση στην Τουρκία και να χαθούν τα στενά του Βοσπόρου και να εγκλωβιστεί ο αμερικανικός στόλος στη Μαύρη Θάλασσα , έβαλαν οι Αμερικάνοι , δουλεύοντας πάντα για την Λευκή Αδελφότητα , τους Τούρκους να κάνουν ένα θερμό επεισόδιο στο Καστελόριζο για να κρατήσουν τους Έλληνες φοβισμένους.

Το θερμό αυτό επεισόδιο είχε σκοπό να είναι περιορισμένης κλίμακος και να μην ανοίξει ρουθούνι , ώστε να μην υπάρχουν βεντέτες μετάξυ Ελλήνων και Τούρκων.

Οι Τούρκοι που τέτοια σενάρια τα έχουν καλά δουλεμένα , έβαλαν ένα μικρό εμπορικό τους με λιβεριανή σημαία , να εκπέμψει SOS μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα και αμέσως στις τρεις τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου τα έτοιμα τουρκικά σκάφη έσπευσαν στην περιοχή.

Με το που κινήθηκαν όμως τα τουρκίκα σκάφη , οι Έλληνες παρατηρητές , που ο Αρχηγός ( με κεφαλαίο Άλφα ) του ΓΕΕΘΑ είχε σκορπίσει σε κάθε γωνιά του Αιγαίου , έδωσαν σήμα και ελληνικές κανονιοφόροι έσπευσαν επίσης στην περιοχή.

Ως εδώ το τουρκικό σχέδιο πήγαινε όπως αυτοί ήθελαν.

Έλα όμως που οι Τούρκοι αποφασισμένοι να αποκομίσουν εθνικά οφέλη , έστειλαν περισσότερες από τις συμφωνημένες με τους Αμερικάνους δυνάμεις και αποβίβασαν ομάδες τετρακοσίων περίπου Μεχμετζίκ ( Τούρκοι κομμάντος ) στο Καστελόριζο.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου και ενώ οι Τούρκοι ψαχνότανε πάνω στο ελληνικό ακριτικό νησί , καθώς μπέρδεψαν το σημείο απόβασης με τα φουσκωτά και τα ελικόπτερα , ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημερωνότανε από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ , για το ότι δεν μιλούσανε για επεισόδιο τύπου Ίμια αλλά για τουρκική απόβαση σε κατοικημένο ελληνικό νησί.

Συνέστησε μάλιστα ακαριαίο πρώτο χτύπημα και μετά επαφή με τους Αμερικάνους , αφού θεωρούσε δεδομένο , ότι πίσω από την δουλειά ήταν οι Αμερικάνοι.

Ο Πρωθυπουργός έδωσε την άδεια περιορισμένης κλίμακος επιχείρησης , αφήνοντας την πρωτοβουλία στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Τούρκο ομόλογο και κουμπάρο του , αλλά η επικοινωνία αργούσε να πραγματοποιηθεί.

Ο Έλληνας αρχιστράτηγος έδωσε εντολή στον αρχηγό Γ.ΕΑ. να απογειώσει δύο ζεύγη F-16 από την Κρήτη και η πληροφορία της απογείωσης πέρασε σε χρόνο μηδέν από τους Αμερικάνους στους Τούρκους με την ταυτόχρονη διαβεβαίωση , ότι οι Έλληνες πάντα , μένουν σε τυχόν αναχαιτίσεις.

Έκαναν όμως λάθος , γιατί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ , ήταν εκείνος στον οποίο ο παπούλης ο Παίσιος είχε πει ότι θα του δώσουνε την Πόλη.

Ταυτόχρονα σηκώθηκαν και δύο Μιράζ με πυραύλους αέρος επιφανείας για την προσβολή θαλασσίων στόχων.

Στο Καστελόριζο οι Τούρκοι αργούσαν να αναπτυχθούν περιμένοντας οδηγιές.

Ο χρόνος κυλούσε και κυλούσε εις βάρος τους.

Οι Τούρκοι απογείωσαν οκτώ ζεύγη αεροσκαφών και η σκακιέρα άρχισε να γεμίζει με τα πιόνια και εκείνος που θα έκανε την πρώτη κίνηση θα είχε το πλεονέκτημα.

Οι Αμερικάνοι κατάλαβαν ότι οι Τούρκοι τράβηξαν το σχοινί και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Ερντογάν και τον Καραμανλή.

Όσο να τους βρούν όμως , το <<κακό>> έγινε.

Τα ελληνικα Μιράζ χάθηκαν από τα τουρκικά ραντάρ καθώς οι πιλότοι μας πετούσαν μέσα στο σκοτάδι , ξυστά πάνω από τα κύματα του σκοτεινού Αιγαίου.

Η Παναγία και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ , οδηγούσαν τα παιδιά μας.

Μετά από λίγο μια τουρκική φρεγάτα ΜΕΚΟ φλεγότανε φωτίζοντας τη σκοτεινή θάλασσα.

Εν τω μεταξύ , δύο έλληνες ανθυπασπιστές με καταδείκτες  laser <<φώτιζαν>>  τους Μεχμετζίκ και τα ελικόπτερά τους που αισθανόμενοι ασφαλείς περίμεναν οδηγίες δίπλα στην παραλία , σε τρία σημεία της οποίας είχαν αποβιβαστεί χωρίς αντίσταση.

Τα πρώτα F-16 που είχαν απογειωθεί από την Κρήτη , υποστηριζόμενα από άλλα δώδεκα που εν τω μεταξύ έφθασαν στην περιοχή , αφάνισαν τους Μεχμετζίκ.

Η ώρα είχε πάει 4:45 τα ξημερώματα.

Οι Τούρκοι έθεσαν τις δυνάμεις τους στον Έβρο σε συναγερμό , οι επιτελικοί χάρτες με τα σχέδια βομβαρδισμού Ελληνικών στόχων , απλώθηκαν πάνω στο τραπέζι.

Το ξημέρωμα βρήκε τους Τούρκους , με τη μισή αεροπορία τους διαλυμένη και τα συντρίμμια της στο βυθό του Αιγαίου.

Πριν τις δέκα το πρωί , ελληνικά A-7 Corsair και F-16 βομβάρδιζαν στρατηγικούς στόχους κατά μήκος της παραλίας της Μ.Ασίας.

Οι Τούρκοι επιχείρησαν επίθεση στον Έβρο και έσπασαν τα μούτρα τους.

Τα ελληνικά Leopard τσάκισαν τα τουρκικά και προέλασαν πέρα από την Ανδριανούπολη.

Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι ξαφνιασμένοι από την ελληνική αντίδραση και την όλη εξέλιξη , αποφάσισαν να βασιστούν στους Αμερικάνους και επέτρεψαν σε αμερικανικά μαχητικά να επιτεθούν χωρίς διακριτικά στους Ρώσους απογειούμενα από τουρκικές βάσεις.

Αυτό ήταν και η αφορμή για την Ρωσική εισβολή στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι έκλεισαν βιαστικά εκεχειρία με την Ελλάδα και με όλες τους τις δυνάμεις όσες μπορούσαν να κινητοποιήσουν βέβαια , κινήθηκαν προς τα σύνορα της Γεωργίας αλλά και της Αρμενίας , όπου ήδη είχαν μπει οι Ρώσοι καθώς και πρός το Ιράκ από όπου άρχισαν να μπαίνουν οι Κούρδοι που ταυτόχρονα ξεσηκώθηκαν σε όλη την Τουρκία.

Ενώ όμως όλα αυτά συνέβαιναν , η Ελλάδα έσπασε μονομερώς την εκεχειρία και έχοντας πλήρη αεροπορική υπεροχή , αποβίβασε στρατεύματα στην περιοχή της Σμύρνης.

Τότε συνέβησαν πράγματα μοναδικά.

Χιλιάδες επί χιλιάδων Έλληνες της Μικράς Ασίας στην περιοχή της Σμύρνης , κρέμασαν στα παράθυρά τους , τις ελληνικές σημαίες που είχανε κρυμμένες.

Ταυτόχρονα τα ελληνικά Leopard έφθασαν στα προάστια της Πόλης , αφού η περιβόητη τουρκική στρατιά είχε γίνει λαγός.

Στην ανατολή , η τουρκική άμυνα κατέρρευσε μπροστά στις τεθωρακισμένες ορδές του Πούτιν , που κατέλαβε ολόκληρη την Ανατολική Τουρκία και μπήκε στη Συρία στα πετρέλαια της Μοσούλης.

Και ενώ το ΝΑΤΟ πήρε τα απαραίτητα ψηφίσματα του ΟΗΕ για να παρέμβει και αφού οι Γάλλοι και οι Γερμανοί άργησαν να αντιδράσουν απέναντι στην Ρωσία που τους τροφοδοτεί με φυσικό αέριο , ο Σαμαέλ , σκέφτηκε , ότι στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται !

Αποφάσισε να βάλει τον ΟΗΕ να ορίσει τα Ιεροσόλυμα σαν παγκόσμια πρωτεύουσα και κέντρο της παγκόσμιας ειρήνης και να δώσει στους Ρώσους που εν τω μεταξύ είχαν αυτοί κι αυτοί έξω από την Κωνσταντινούπολη εξουσία πάνω στην περιοχή του Καυκάσου.

Ταυτόχρονα το αντίτιμο θα ήτανε να αναγνωρίσουν και οι Ρώσοι την παγκόσμια πρωτεύουσα της ειρήνης και ένα παγκόσμιο πρέσβη καλής θέλησης , που θα πρόεδρευε στα Ιεροσόλυμα , που δεν θα ήταν άλλλος από τον Αντίχριστο.

Ο Πούτιν αναλογίστηκε το τι είχε και το τι κέρδισε και αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του ΟΗΕ.

Οι Αμερικάνοι μάλιστα βρήκαν ευκαιρία να διαμελίσουν την Τουρκία και συμφώνησαν με τους Ρώσους να δημιουργηθεί το κράτος του Πόντου , το κράτος των Κούρδων , το κράτος της Καππαδοκίας , το κράτος της Ιωνίας και το κράτος της Ανατολικής Θράκης.

Στο κράτος της Θράκης μπροστά στην εμμονή των Ρώσων αλλά και των Ευρωπαίων , τοποτηρητές ορίστηκαν οι Έλληνες.

Δημιουργήθηκε μια ομοσπονδία μεταξύ Ελλάδας Ιωνίας , Ανατολικής Θράκης και Πόντου , με έδρα την ομοσπονδιακή έδρα , την Πόλη.

Λόγω του μεγέθους της Πόλης αποφασίστηκε για ένα μήνα να επιβάλει την τάξη ο ελληνικός στρατός ως δύναμη κοινής εμπιστοσύνης μεταξύ Ρώσων και Νατοικών.

Ο ελληνικός στρατός μπήκε στην Πόλη και τότε με έκπληξη είδαν όλοι , ότι οι μισοί περίπου κάτοικοι ήταν Έλληνες και η γαλανόλευκη κυμάτιζε παντού.

Σε μια σύντομη τελετή , η διοίκηση της Πόλης παραδόθηκε για ένα μήνα στον στρατιωτικό διοικήτη , που ήταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ , όπως είχε προφητεύσει ο γέροντας Παίσιος.

Η τελετή έγινε μπροστά στην Αγία Σοφία στον τρούλο της οποίας είχε ήδη αποκατασταθεί ο σταυρός , ενώ οι μιναρέδες , είχαν γίνει καμπαναριά σε χρόνο ρεκόρ.

Στην πλατεία είχαν παραταχθεί τα ελληνικά άρματα και μετά τις υπογράφες που μπήκαν σε μια υπαίθρια εξέδρα , ο επικεφαλής αξιωματικός του ελληνικού αγήματος μη μπορώντας να συγκρατηθεί φώναξε .

ΠΟΥ Θ`ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ ;

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ.

Ήταν η απάντηση με μια φωνή με μια ψυχή .

Είχαν περάσει πέντε πεντήκοντα και πέντε έτη.

Ωστόσο , με το όλο σκηνικό , που δεν κράτησε πάνω από μήνα , ο Αντίχριστος , έγινε παγκόσμιος πρέσβης της ειρήνης και σε λίγο θα γινότανε και παγκόσμιος οικονομικός πρόεδρος.

Το σχέδιο του Θεού , ξέφυγε από τη πορεία του και ο καταλυτικός παράγων , ήταν κάποιοι Ραν ( άνθρωποι απόγονοι των αρχαίων θεών ) , που έπεισαν τους Τούρκους να αποβιβαστούν στο Καστελόριζο.

Από την άλλη μεριά , ούτε ο Σαμαέλ , ήταν πολυευχαριστημένος , διότι ναι μεν έβαλε τον Αντίχριστο στα Ιεροσόλυμα , αλλά ο Πούτιν δεν είχε νικηθεί.

Αποφάσισε τότε να βάλει τους Νεφελίμ να βγουν στην επιφάνεια και να διαλύσει τους Ρώσους , καταστρατηγώντας κάθε έννοια <<νομιμότητας>> , όπως αυτήν την επιβάλει το συμβούλιο της ICA.

Ο ΛΕΡΑΣ ( ο τοπικός ρυθμιστής του ηλιακού συστήματος ) , τότε έκανε το δεύτερο RESTART ( επανεκκίνηση ) του 21ου αιώνα.

Σαν τοπικός διοικητής που είναι στο ηλιακό σύστημα , σταμάτησε τα πάντα.

Έβαλε τα πάντα σε στάση.

Οι άνθρωποι , οι Νεφελίμ , οι μηχανές , οι πόλεις , τα πάντα έμειναν ακίνητα.

Και έκανε τα πάντα να γυρίσουν εκεί που ήταν στις 7 Αυγούστου.

Και οι πόλεις που γκρέμισαν ανοικοδομήθηκαν σε χρόνο μήδεν και όσοι σκοτώθηκαν , ξαναέζησαν σε χρόνο μηδέν και όσοι τραυματίστηκαν έγιαναν σε χρόνο μηδέν και όσα καταστράφηκαν κατά τον πόλεμο ξαναδημιουργήθηκαν όπως ακριβώς ήταν σε χρόνο μηδέν.

Και ξημέρωσε ξανά η 8η Αυγούστου και ο Σαακασβίλι επιτέθηκε στην Οσσετία , μόνο που αυτά που συνένησαν μετά , ήταν αυτά που ξέρουμε εμείς σήμερα και κανείς δεν θυμάται αυτά που έγιναν τότε.

Το δαιμονικό συνεχές όμως , θυμότανε πολύ καλά το τι είχε κάνει ένας συγκεκριμενός στρατηγός , ένας συγκεκριμένος Έλληνας που κατόρθωσε να πάρει την Πόλη.

Έτσι σαν κεραυνός εν αιθρία ακούστηκε η αντικατάσταση του άξιου αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε λιγότερο από ένα χρόνο από τότε και όλοι αναρωτιότανε γιατί.

Ίσως να αναρωτιότανε και ο ίδιος και να απορούσε για το πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα.

Τώρα ξέρετε και σεις , ξέρει κι αυτός.

Ήταν επικίνδυνος για τα σχέδια του κακού.

Ποτέ δεν ξέρεις όμως....μπορεί να τους την ξανακάνει την δουλειά.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger