Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Ο Γουέι Ρ. Τσεν, Ph.D., βοηθός κοσμήτορα του Κολεγίου των Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Οκλαχόμα, έλαβε πρόσφατα 10.000 δολάρια επιχορήγηση για έρευνα για να μελετήσει τα αποτελέσματα του καναβέλαιου κατά των όγκων. Η επιχορήγηση χρηματοδοτείται από την Earth Science Tech, Inc, μια εταιρεία βιοτεχνολογίας με βάση την Φλόριντα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Σεπτεμβρίου 2014


Ο Τσεν, είναι ένας καθηγητής της βιοϊατρικής μηχανικής με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα για τον καρκίνο, που θα χρησιμεύσει ως κύριος ερευνητής της επιχορήγησης.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη προσπάθεια από κοινού μεταξύ του πανεπιστημείου της Οκλαχόμα και των γεωεπιστημών τεχνολογίας για τη μελέτη των βιολογικών επιδράσεων του ελαίου κάνναβης, ιδιαίτερα για τα καρκινικά κύτταρα," είπε ο Τσεν.

Το έλαιο κάνναβης, ένα φυσικό προϊόν που εκχυλίζεται από τους σπόρους της κάνναβης, και έχει αποδειχθεί ότι είναι μη-τοξικό και ευεργετικό για την υγεία του ανθρώπου. Η μελέτη θα δοκιμάσει τις επιδράσεις του καναβέλαιου σε φυσιολογικά και επί των όγκων κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ο Τσεν και μια ομάδα βοηθών έρευνας θα διεξάγουν την έρευνα τους στο Εργαστήριο Βιοφωτονικής Έρευνας στο κεντρικό πανεπιστήμιο.

"Το έργο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα κατανόηση και πιθανές εφαρμογές αυτού του φυσικού προϊόντος στην έρευνα για τον καρκίνο," πρόσθεσε ο Τσεν.    

Media Contact: Sydney Monday, Intern, University
Relations, 405-974-2121, smonday2@uco.edu

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger