Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, που δολοφόνησε 77 ανθρώπους στη Νορβηγία το 2011, ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι θέλει να καθιερώσει ένα «φασιστικό» κόμμα από τη φυλακή, και δηλώνει ότι αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει μια επανάληψη της σφαγής του.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Σεπτεμβρίου 2014



Στις 22 Ιουλίου, 2011, ο Μπρέιβικ σκότωσε 77 ανθρώπους, υποστηρίζοντας ότι πάλευε εναντίον της πολυπολιτισμικότητας και της «μουσουλμανικής εισβολής». Ξεκίνησε πυροδοτώντας μια βόμβα κοντά σε κυβερνητικά κτίρια στο Όσλο, σκοτώνοντας οκτώ ανθρώπους, και στη συνέχεια άνοιξε πυρ σε κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Ουτόγια, παίρνοντας 69 ζωές.

Σήμερα, θέλει να ιδρύσει ένα πολιτικό κόμμα για να προωθήσει την ιδεολογία του, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει στη βία. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος είχε εμπνευστεί από την εκλογική επιτυχία του κόμματος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Πολλοί θα αναρωτηθούν, που βασίζεται αυτή η αναφορά του Μπρέιβικ, και πώς μπορεί να σχετίζεται η Χρυσή αυγή με τον μακελάρη της Νορβηγίας όπου την αναφέρει ο ίδιος ως πρότυπό του;

Σας απαντώ λοιπόν, όχι σε ενα πράγμα, αλλά σε πολλά! Θα μπορούσαν κάλλιστα αυτοί οι δύο να ήταν τα καλύτερα φιλαράκια. Τα στοιχεία που υπάρχουν είναι πολλά και σημαντικά και θα τα αναλύσουμε από το μπλόγκ Αθέατη γνώση λεπτομερώς.

1) Εχουν κοινή ιδεολογία. Είναι και οι δύο Νεοναζιστές, και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Οι εικόνες, τα βίντεο και οι πράξεις τους μιλούν από μόνα τους ακόμη κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι έτσι.
Ο αγκυλωτός σταυρός μπορεί να είναι ενα αρχαιοελληνικό σύμβολο, όμως, μετά από την υιοθέτησή του από τους ναζί του Χίτλερ, ο αγκυλωτός σταυρός έχει συνδεθεί με το φασισμό, το ρατσισμό, τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, και το ολοκαύτωμα. Ενα παρόμοιο παράδειγμα, είναι και  ο "σταυρός" που χρησιμοποιήθηκε από τους Καθολικούς Σταυροφόρους στις επικυρωμένες από τον πάπα στρατιωτικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν για διάφορους θρησκευτικούς, οικονομικούς και πολιτικούς λόγους. Σκότωναν δηλαδή στο όνομα του Χριστού ενω στην πραγματικότητα ενεργούσαν εκπροσωπώντας τον Σατανά, όπως οι τζιχαντιστές σήμερα που αποκεφαλίζουν αθώους ανθρώπους στο όνομα του Αλλάχ. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με την σβάστικα.

2) Βρίσκονται και οι δύο στην φυλακή για δολοφονίες. Ο Μπρέιβικ σκότωσε 77 ανθρώπους, υποστηρίζοντας ότι πάλευε εναντίον της πολυπολιτισμικότητας και της «μουσουλμανικής εισβολής». Ο Μιχαλολιάκος, κατηγορούμενος για τουλάχιστον ενα φόνο- που σύμφωνα με τις μαρτυρίες αποκαλύπτει πως υπήρχε εντολή στην περίπτωση του Φύσσα «να τον φάνε» και πως η δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.  
Ο Μπρέιβικ διέπραξε τις δολοφονίες όπως λέει για να σώσει την Ευρώπη από έναν πόλεμο». Επίσης «κατονόμασε» τους εχθρούς της Ευρώπης, λέγοντας  ότι «λαμβάνετε εντολές από πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα».
Αυτό το «είστε εχθροί της Ευρώπης, διότι υποστηρίζετε την πολυπολιτισμικότητα», το «προσάπτει» στα ελληνικά πολιτικά κόμματα και ο Μιχαλολιάκος (άσχετα βέβαια αν έχει δίκιο, δεν εξετάζουμε αυτό τώρα) και αυτό είναι ενα ακόμη παράδειγμα στις ταυτισμένες απόψεις των δύο αυτών ανδρών.

3) Η σφαγή του Μπρέιβικ σχετίζεται με τους Illuminati του διοικούνται από τον ίδιο τον Σατανά.  Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία, στις 22/7/11 με τον 32χρονο Νορβηγό Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, 2+2+7 = (11) μας εμφανίζει δύο 11άρια στην συγκεκριμένη ημερομηνία που φανερώνουν την πηγή προέλευσης του κακού. Τους Illuminati, και τον Σατανά, η αλλιώς Σαμαέλ.  
Ο Μιχαλολιάκος προλογίζει με υπερηφάνεια το βιβλίο «Το Αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» αποθεώνοντας τον κ. Πατεράκη και τις αντιχριστιανικές του απόψεις:
«Εκείνο όμως το οποίον προσωπικώς περισσότερο τιμώ εις το «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» είναι η Πνευματική Τόλμη και η Ιδεολογική Συνέπεια. Η Πνευματική Τόλμη ενός νέου ανθρώπου να μην υπολογίζη τον σκοταδισμόν είκοσι αιώνων και να τολμά αναφοράς εις τους παλαιούς απωλεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με την Βούλησίν μας θα γίνουν πραγματικότης». 
Συμπτωματικό της πρότερης ενασχόλησης του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Εωσφόρο, είναι ίσως και το γεγονός ότι οι Ναζί από κάποιο σημείο και μετά είχαν αρχίσει να εισάγουν στην ιδεολογία τους μυστικιστικά στοιχεία, με πολλά ηγετικά στελέχη του Χίτλερ να είναι μέλη στην αποκρυφιστική οργάνωση Bril Society που υμνούσε τον Σατανά...


4) Μασονία. Μεταξύ των παράξενων φωτογραφιών του Μπρέιβικ στο διαδίκτυο, ήταν εκείνες στις οποίες φορούσε την χαρακτηριστική μασονική ποδιά. Φαίνεται ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της στριμμένης καριέρα του είχε γίνει Μασόνος. Εγινε μασόνος επειδή τον έκανε να αισθάνεται σημαντικός; του άρεσε η ιδέα μιας μυστικής κοινωνίας; Οπως και να΄χει, το σίγουρο είναι ότι ο τύπος εκτελούσε εντολές των Illuminati.
Πολλές φορές έχουμε αναλύσει από την Αθέατη γνώση την σχέση της σβάστικας με το μασονικό τάγμα της Golden dawn, το οποίο εντελώς συμπτωματικά είναι το ίδιο με το σύμβολο των Ναζί, και φυσικά της Χρυσής αυγής.

Οπότε, καλά θα κάνετε κάποιοι να μην απορείτε γιατί ανέφερε ο Μπρέιβικ την Χρυσή αυγή ως πηγή έμπνευσης για το νέο του κόμμα. 

atheatignosi  

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger