Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ: ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ακόμη μια επιβεβαίωση από την Αθέατη γνώση για τον βρώμικο ρόλο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και την αποστασία των Ιεραρχών της εκκλησίας.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Ιανουαρίου 2016


Τα άρθρα που δημοσιεύουμε στην Αθέατη γνώση δεν αποτελούσαν και ούτε αποτελούν αντιγραφές αμφιβόλου προέλευσης από άλλες ιστοσελίδες η μπλόγκ, και τα γραφόμενα τους αποτελούν πάντοτε προιόν εγκυρότητας.

Πέρυσι, τον Οκτώβριο του 2015 είχαμε αναφερθεί σε άρθρο μας ότι, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ: ΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Τότε ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης είχε δηλώσει ότι <<το μάθημα των Θρησκευτικών στη χώρα μας έχει ομολογιακό χαρακτήρα. Αυτό, συνιστά έναν αναχρονισμό που τον αντιλαμβάνονται και φωτισμένοι ιεράρχες και θεολόγοι.>>

Κι έρχεται σήμερα 13 Ιανουαρίου 2016 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της ελλαδικής εκκλησίας με ανακοίνωση της (η οποία διαφωνεί με τον Νίκο Φίλη) λέγοντας ότι:

<<Η διαδιδόμενη άποψη ότι τα βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι κατηχητικά και ομολογιακά είναι εσφαλμένη έως και παραπλανητική. Ο χαρακτήρας των σύγχρονων βιβλίων στην χώρα μας είναι γνωσιολογικός και πολιτιστικός με θρησκειολογική αναφορά.>>

<<Να υπάρξουν προσθήκες, οι οποίες διευρύνουν το θρησκειολογικό, ιδεολογικό και πολιτιστικό πεδίο της ύλης με σκοπό την επαύξηση της μορφωτικής αξίας και συμβολής του στην εκπαίδευση των νέων.>>

Να εισαχθούν σε κάθε βιβλίο –όχι σε κάθε μάθημα– μερικά κεφάλαια θρησκειολογικά, ανάλογα με την θεματολογία του βιβλίου, αφού όμως δοθεί προτεραιότητα στην ορθόδοξη παράδοση, την οποία ακολουθεί η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών.

Αυτή λοιπόν είναι η πρόταση της εκκλησίας. Ομως, από την στιγμή που δίνουν οι Νεοταξίτες Ιερείς το ελεύθερο σε μια αριστερή κυβέρνηση να διδάσκονται τα παιδιά μας εκτός από την Ορθοδοξία και διάφορες θρησκείες όπως ο Ιουδαϊσμός, το Ισλάμ, ο Ζωροαστρισμός, ο Μανδαϊσμός κτλ. μέσα στο μάθημα των θρησκευτικών (το οποίο θα γίνει μάθημα θρησκειολογίας) σκεφτείτε τι πρόκειται να πράξουν τελικά οι ιθύνοντες της καταστροφικής κυβέρνησης του Σύριζα, οι οποίοι όχι μόνο θα κάνουν αναφορές θρησκειών σε διάφορα σχολικά βιβλία, αλλά θα καταργήσουν τα Θρησκευτικά κάνοντας τα μάθημα Θρησκειολογίας.

Στο μάθημα των Θρησκευτικών, το οποίο θα μετατραπεί σε μάθημα Θρησκειολογίας, οι μαθητές δεν θα διδάσκονται πλέον την αλήθεια του Χριστού, αλλά την Οθοδοξία ως μια ακόμη θρησκεία μέσα στις πολλές που θα συμπεριληφθούν στο συγκεκριμένο μάθημα.

Η πανθρησκεία είναι το τελικό σχέδιο που θέλουν να φέρουν και δυστυχώς προωθείται ανοιχτά από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, και η συμφωνία καλής θέλησης μεταξύ Φίλη και Ιερώνυμου για κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών ώστε, να γίνει μάθημα θρησκειολογίας, γνώσης των θρησκειών έχει ήδη συμφωνηθεί.

Μαζί με το μάθημα της θρησκειολογίας, θα πραγματοποιηθεί από τους οικουμενιστές και η ένωση των θρησκειών όπου θα έρθει και η εκκλησία της νέας εποχής που θα έχει γαλουχήσει την νεα γενεά μαθητών (μέσα στα ολοήμερα σχολεία που προωθεί η κυβέρνηση Σύριζα) και όπως έχουμε πεί σε παλαιότερα μας άρθρα στην Αθέατη γνώση, θα βασίζεται στην λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger