Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο ΟΗΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ?...Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΩΣ ΛΥΣΗ!


atheatignosi.gr
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) με το πρόγραμμα Περιβάλλοντος έχει κυκλοφορήσει μια 525-σελίδων έκθεση, σε συνδυασμό με την επερχόμενη διάσκεψη του Ρίο 20 για την αειφόρο ανάπτυξη, που προειδοποιεί για τις "ξαφνικές, και μη αναστρέψιμες καταστροφικές αλλαγές» που θα παρουσιαστούν στον κόσμο, αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα για να το σταματήσουν.
Προσδιορίζουν τα φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες ως μία από τις κύριες αιτίες, όμως, ο ΟΗΕ  συνεχίζει την προσπάθεια να πιέσει για μια κεντρική, παγκόσμια διακυβέρνηση.

Οι Associated Press (AP) αναφέρει ότι το μανιφέστο του ΟΗΕ επισημαίνει σωστά την εκτός ελέγχου κατάσταση των φυτοφαρμάκων και τη χρήση ζιζανιοκτόνων ως ένα σημαντικό παγκόσμιο πρόβλημα που ρυπαίνουν ποτάμια, ρέματα, και τις υδάτινες οδούς, και συμβάλλουν στην καταστροφή του οικοσυστήματος.

Όμως δίνει έμφαση επίσης στα σενάρια τρόμου που συχνά συνδέονται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς, και συμπεριλαμβανομένης της τήξης των πολικών πάγων, την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, και τη λεγόμενη υπερβολή των αερίων του θερμοκηπίου.

Αυτό το πανούργο μίγμα αλήθειας και ψεμάτων εμφανίζεται να είναι η πιο πρόσφατη προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών στη συγκέντρωση μεγαλύτερης υποστήριξης για την παγκόσμια ατζέντα της διακυβέρνησης, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας παγκόσμιας δύναμης της αστυνομίας στο internet, και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος φορολογίας για την επιβολή των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε αναπτυσσόμενες χώρες. Ο στόχος του ΟΗΕ, με άλλα λόγια, είναι να συγκεντρώσει όση περισσότερη δύναμη για τον εαυτό του, δεδομένου ότι ενδεχομένως μπορεί.

Γι 'αυτό ο ΟΗΕ κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποία μπορεί να ξεπεραστεί μόνο εάν κάθε έθνος της γης παραδώσει την κυριαρχία του στις διεθνείς δυνάμεις που διέπουν. 


Τα φυτοφάρμακα και τα ζιζανιοκτόνα καταστρέφουν τις μελισσες, τις καλλιέργειες, το νερό και το έδαφος
Η ΑμερικανικήΥπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος(EPA) εκτιμά ότι τουλάχιστον το 70 τοις εκατό της ρύπανσης στα ποτάμια της χώρας, λίμνες, ρυάκια προέρχονται από βιομηχανικές γεωργικές καλλιέργειές που συνεπάγονται την εντατική χρήση των χημικών ουσιών.

Μια μελέτη του 2002 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Environmental Health Perspectives εντόπισαν επίσης τη βιομηχανική γεωργία ως ιδιαίτερα προβληματική για την ποσότητα των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται.
Τα φυτοφάρμακα και τα ζιζανιοκτόνα καταστρέφουν τις μέλισσες, και τις καλλιέργειες, και ουσιαστικά σκοτώνουν τη μικροβιακή ισορροπία του εδάφους.


Η Ατζέντα 21 του ΟΗΕ για την «αειφόρο ανάπτυξη», είναι ένα τέχνασμα για την παγκόσμια διακυβέρνηση

Υπό το πρόσχημα της «αειφόρου ανάπτυξης» και τη σωτηρία του πλανήτη από την καταστροφή, ο ΟΗΕ πιέζει αυτό που είναι γνωστό ως Ατζέντα 21, ένα σχέδιο για να κολλεκτιβοποιήσει την ιδιωτική περιουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, και να επανεκπαιδεύσει τον κόσμο σε μια ενιαία, νοοτροπία παγκοσμιοποίησης, και τελικά να ερημώσουν τον κόσμο.
Και ένας από τους τρόπους που ο ΟΗΕ εγκαινιάζει την Ατζέντα 21 είναι μέσω της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της καταστροφής του περιβάλλοντος, δύο θέματα που λέει ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο.
atheatignosi.gr

2 σχόλια :

  1. Διορθωστε την ορθογραφια της επικεφαλιδας απο "προωθειτε" σε "προωθειται". Ειναι 3ο προσωπο ενικου παθητικης φωνης και οχι πληθυντικος ενεργητικης φωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο φίλε μου, σε ευχαριστώ για την παρατήρηση!

      Διαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger