Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ MMR ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ



atheatignosi.gr
Ο συνδυασμός ιλαρά, παρωτίτιδας και το εμβόλιο ερυθράς (MMR), το οποίο τόσο η κυβέρνηση των ΗΠΑ όσο και οι υγειονομικές αρχές επιμένουν οτι είναι απολύτως ασφαλές για τα μικρά παιδιά, έχει σκοτώσει ακόμη ενα παιδί στο  Βελγίο.
Ενα 18-μηνών αγόρι από το Renaix, στο Βέλγιο, πέθανε πρόσφατα, μετά τη λήψη του εμβολίου MMR και από το είδος Gezin, στο (K & G) Κέντρο Υγείας.

Ο νεαρός Xandro ακόμα αναρρώνει από τον  ιό (RSV), μια κατάσταση που προκαλεί λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, όταν ένας γιατρός στο 
Κέντρο Υγείας  ενημέρωσε τους γονείς του Xandro οτι πρέπει να εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR.
Ανήσυχος για την υγεία του γιου του, ο πατέρας του Xandro εξήγησε στο γιατρό ότι το παιδί ήταν ακόμα βαριά άρρωστο, αλλά ανάρρωσε από την RSV λοίμωξη, και του ζήτησε πρώτα να εξεταστεί λεπτομερώς πριν του χορηγηθεί το εμβόλιο MMR.

Ο γιατρός συμφώνησε με το αίτημα του πατέρα, αλλά επέμεινε μετα την εξέταση οτι το στήθος του παιδιού του φάνηκε ότι ήταν ασφαλές να του χορηγηθεί το εμβόλιο MMR.

Λίγο καιρό μετά την χορήγηση του εμβολίου, ο νεαρός Xandro υπέστη καρδιακή ανακοπή σύμφωνα με πληροφορίες,οι οποίες τον οδήγησαν στο θάνατο του.
Και με βάση το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, οι γονείς του Xandro επιμένουν ότι η αιτία του θανάτου του ήταν σίγουρα απο το εμβόλιο MMR.

Υπεύθηνοι από το Κέντρο Υγείας αμέσως αρνήθηκαν ότι το εμβόλιο MMR ήταν υπεύθυνο, αλλά δήλωσαν ότι θα προβούν σε ενδελεχή έρευνα. Εν τω μεταξύ, η ομάδα πιέζει τους γονείς να μην «ανησυχούν αδικαιολόγητα για τους εμβολιασμούς,".όπως και οι βελγικές αρχές επίσης, επαναλαμβάνοντας την άρνησή τους οτι δεν υπάρχει καμμία σύνδεση μεταξύ του εμβολίου MMR με  τον θάνατο του παιδιού, και επιμένουν ότι το παιδί πέθανε από «φυσικά αίτια».



atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger