Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2, ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΔΑΦΟΥΣ





Πήγη atheatignosi: Σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα, υπάρχει ένα κάλεσμα για «εντατικοποίηση των προσπαθειών» για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων επιπέδων μείωσης των εκπομπών άνθρακα και για την αποτροπή καταστροφικών συνεπειών που θα ανάγκαζαν τη θερμοκρασία του πλανήτη να αυξηθεί κατ 'εκτίμηση 4 βαθμούς Κελσίου πριν από το τέλος του αιώνα.


Οι κινδυνολόγοι όπως ο Jim Yong Kim, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, υποστηρίζει ότι η μείωση των εκπομπών CO2 πρέπει να πραγματοποιηθούν προτού να διασχιστεί το κατώτατο όριο θερμοκρασίας και οι "εκτεταμένες καταστροφές  των καλλιεργειών και του υποσιτισμού να εξαρθρώσουν ενα μεγάλο αριθμό ανθρώπων από τη γη που κατακλύζεται από την αύξηση των θαλασσών. 


Ο Kim προσπαθεί να εξαναγκάσει τα κυρίαρχα έθνη να υιοθετήσουν τις εντολές του ΟΗΕ για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, προτρέποντας τους παγκόσμιους ηγέτες να γίνουν επιθετικοί με σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον σε αναπτυσσόμενες χώρες για να αντισταθμιστεί ο αντίκτυπός τους στο περιβάλλον. 


Η απειλή της ανόδου της στάθμης της θάλασσας, μια κοινή τακτική των οικο-φασίστων, υπόσχεται να περιορίσει την ποσότητα πρόσβασης του πόσιμου νερού, που προκαλεί η ξηρασία και η αφόρητη ζέστη σε περιοχές που κανονικά δεν εκτίθενται ακραία, καθώς και την προώθηση της νόσου, μειώνοντας ταυτόχρονα την ποσότητα πρόσβασης των τροφίμων του παγκόσμιου πληθυσμού.


Από κοινού με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO), το CID επιδιώκει να πείσει τα αφρικανικά έθνη ότι πρέπει αυστηρά να εξετάσουν την αλλαγή κλίματος και να εγκρίνουν τα μέτρα για να μετριαστούν τα αποτελέσματά του στις οικογένειες και τα συστήματα καλλιέργειας για να αυξήσουν την παραγωγικότητα. 

Από το Μάιο αυτού του έτους, οι εταιρίες και οι ξένες κυβερνήσεις έχουν αρπάξει έδαφος από τα έθνη τρίτων κόσμων για να ελέγξουν τη γεωργία.


Εθνη όπως η Αιθιοπία, το Νότιο Σουδάν, η λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και η Σιέρα Λεόνε στην Αφρική, έχουν πιεστεί στην υπογραφή συμφωνιών με πολυεθνικές εταιρίες και ξένους επενδυτές, που επιτρέπουν τα εταιρικά ενδιαφέροντα να ελέγξουν τη αγροτική γη. Οι ηγέτες του έθνους θεωρούν ότι το δόσιμο πρόσβασης στους πόρους τους, θα ωφελήσει τους ανθρώπους. 

Ωστόσο, αυτό είναι ένα ακόμα τέχνασμα χειραγώγησης για να αποκτήσουν καταναγκαστικά τον έλεγχο της γης, την παραγωγή τροφίμων και την χρεογραφοποίηση.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger